English language website welcome page from Phuket dash Scuba Logo van Phuket dash Scuba

Info@phuket-scuba.com
Call or WhatsApp +66800 408805

Divemaster Cursus

Divemaster is de naam bij PADI en in de duikindustrie, bij SSI bestaat de cursus uit twee delen: Duikgids en Divemaster. Om het eenvoudig te maken, noemen we de combinatie van beide hier 'Divemaster'.

Je avontuur in de professionele niveaus van recreatief scuba duiken begint met het Divemaster programma. In nauwe samenwerking met Steven, Master Instructeur, breid je in dit programma je duikkennis uit en verbeter je je vaardigheden naar professioneel niveau. De Divemaster training ontwikkelt je leidinggevende kwaliteiten, zodat je toezicht kunt houden op duikactiviteiten en instructeurs kunt assisteren met duikstudenten.

Tijdens het Divemaster programma leer je duik leidinggevende vaardigheden in zowel het klaslokaal als door zelfstudie. Je doet water- en uithoudingsoefeningen, evenals training die je kwaliteiten om te organiseren en problemen op te lossen naar een hoger niveau brengen. Je brengt deze kennis in de praktijk in een serie van praktische oefeningen, zoals assisteren bij het geven van verschillende duikcursussen en gidsen van fundivers. Bij SSI richt de aandacht zich meer op gidsen, bij PADI op voorbereiding op een instructeursopleiding (IDC). Maar de basis van beide programma's is hetzelfde. 

Praktische Informatie

Vereisten

Materiaal dat je nodg hebt

Je kunt deze gidsen van ons kopen of downloaden. Het overige materiaal kun je naar keuze bij ons kopen tegen een aantrekkelijke korting of zelf aanschaffen.

Het Divemaster Programma

Tijdens je Divemaster Cursus met Phuket dash Scuba dot Com ga je mee op verschillende boten en werk je samen met verschillende instructeurs. Dit betekent dat je van iedereen die hier in het gebied werkt kunt leren. Klaslokaal werk doen we in ons duikcentrum, waar we een air-conditioned klaslokaal en alle materialen hebben die je nodig zult hebben tijdens de cursus.
We kijken eerst naar de theorie over een bepaald onderwerp waarna we zoveel mogelijk direct aansluitend de practische toepassing doen.

De totale cursus duurt ongeveer drie weken, als je tenminste aan het einde van de cursus de voor certificering vereiste 60 duiken hebt gehaald. Als je meer duiken moet maken om dit aantal te halen duurt de cursus iets langer.

De totale kosten voor de cursus bedragen 36.000 Baht. Inbegrepen in deze prijs zijn alle boottrips, strandduiken, klaslokaal- en zwembadsessies die nodig zijn om aan de vereisten te voldoen. Extra duiken om de vereiste 60 te halen zijn niet inbegrepen. Ook accommodatie is niet inbegrepen in de cursusprijs.

En voor een klein beetje extra kunnen we je iets extra's bieden: de combinatie van de SSI en PADI Divemaster cursus.