English language website welcome page from Phuket dash Scuba Logo van Phuket dash Scuba

Info@phuket-scuba.com
Call or WhatsApp +66800 408805

Advanced Open Water Duiker Advanced Adventurer Duiker

Bij SSI heet deze cursus de Advanced Adventurer Duiker, bij PADI Advanced Open Water Duiker. Advanced Open Water is bij SSI een erkenning voor duikers met ervaring: vereist is open water certificering, vier specialties (ten minste twee daarvan van SSI) en minimaal 24 duiken. Bij PADI hebben we het Master Scuba Duiker programma als het erkennings programma.

Ga verder en ervaar echt avontuur met de Advanced Adventurer of Advanced Open Water duikcursus. Als je na het Open Water Duiker niveau een nieuwe stap wilt maken en besluit meer bij te willen leren, dan kun je vijf duiken maken en heb je de gelegenheid om enkele van de nuttigste en leukste duiken te maken die er zijn, zoals diep duiken, nitrox, wrakduiken en veel meer.

Deze vaardigheden maken van duiken meer dan alleen onderwater rondkijken.

Advanced Open Water Cursus Praktische Informatie

Advanced Open Water Cursus Programma

Samen met je instructeur kies je de vijf adventure duiken die je wilt gaan doen tijdens je cursus. Bij SSI zijn er geen verplichte duiken, maar we raden je dringend aan om de voor de PADI Advanced Open Water cursus verplichte diepe en navigatie duiken te doen. Je kunt 's nachts gaan duiken, check out de lokale wrakken zoals de King Cruiser of een van de wrakken bij Racha Yai, of vlieg door de zee op een onderwater scooter - allemaal tijdens je Advanced Adventurer Duiker of Advanced Open Water Duiker cursus met Phuket dash Scuba dot Com.

Deze cursus duurt 2 dagen, prijs is 11,550 Baht (SSI) of 12,950 Baht (PADI). Dit is inclusief 2 duiken op ons huisrif in Kata, de optie waar we tussen november en april de voorkeur aan geven, of bij Racha Yai eiland met de boot. Deze laatste optie is normaal gesproken de beste keuze tussen mei en oktober, maar als je tussen november en april ook een tweede dag met de boot wilt kan dat, de extra kosten bedragen 1,000 Baht. Alle maaltijden op de boot, cursusmaterialen, hotel transfers vanuit de meeste plaatsen op Phuket en duikuitrusting (als je je open water cursus bij ons hebt gedaan) zijn inclusief.

Aanvang kan op iedere dag van de week en alle duiken tellen mee voor een Specialty certificaat. Voor duikers jonger dan 15 jaar is een Junior Advanced Open Water Duiker certificaat beschikbaar.

De Advanced Adventurer Cursus kan heel goed gecombineerd worden met de Nitrox Cursus, de extra kosten hiervoor zijn 5,000 Baht (SSI) of 6,000 Baht (PADI).

Ook op een liveaboard naar de Similan Eilanden kun je heel goed een Advanced Cursus doen. De prijzen hiervoor vallen enorm mee, maar verschillen van boot tot boot. Dus neem contact met ons op als je hierin geïnteresseerd bent.