English language website welcome page from Phuket dash Scuba Logo van Phuket dash Scuba

Info@phuket-scuba.com
Call or WhatsApp +66800 408805

Lokatie en Boeking

Het is ons doel om je te helpen een uitstekende, veilige en bevredigende duikervaring te bezorgen op Phuket en/of de Similan Eilanden, op alle mogelijke gebieden.

  • Duikcursussen: een hoge kwaliteitscursus voor een zeer redelijke prijs, waarbij de snelheid van de cursus van de student afhangt en niet van het materiaal. Alle cursussen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 4 personen, heel vaak zijn het zelfs prive cursussen. Beginners duikcursussen en vervolgopleidingen zijn veilig en leuk.
  • Duiken dagtrips: we geven een persoonlijk advies, en zorgen er voor dat onze gasten de best mogelijke ervaring krijgen. Afhankelijk van persoonlijke wensen en duikervaring, geven we ons advies betreffende boot en bestemming. Waar mogelijk geven we ook een prive gids mee.
  • Liveaboard duiktrips: er is meer aan een liveaboard dan alleen het duiken en de boot, het gaat om de hele ervaring. Dus praten we met onze gasten, geven onze mening over verschillende boten, hun bemanningen, de gasten die veelal aan boord zijn, het serviceniveau, de divemasters, etc.
Vanwege onze persoonlijke service en advies hebben we erg veel terugkerende klanten. Wij zijn niet tevreden tot onze klanten tevreden zijn!
Lokatie van Phuket dash Scuba in Kata Beach, Phuket.

Onze Lokatie

Wij zitten aan Katekwan Road in Kata Beach. Katekwan Road is de straat die begint bij de verbingsweg tussen Chalong en Karon en eindigt bij Club Med Phuket. 

Aan dezelfde straat zijn ook Centara Kata, Sawasdee Village en Alpina Nalina gelegen, alle drie bekende hotels die een taxi chauffeur zou moeten weten, en South Siam guesthouse, The Kata Orient House en The Color Kata, drie guesthouses. Don's Gym, lokaal ook vrij bekend, ligt schuin tegenover het duikcentrum. 

De duikshop ligt recht tegenover het restaurant van Sawasdee Village.

Boekingsvoorwaarden

Een aanbetaling van 30% is vereist om de plaats(en) vast te houden. Voor een liveaboard moet de resterende 70% 75 dagen voor cruisevertrek betaald zijn. Indien betaling niet binnen deze periode is ontvangen, behouden we ons het recht voor de plaatsen door te verkopen. Voor cursussen en/of lokale dagtrips kan de resterende 70% op ons kantoor worden betaald voor vertrekdatum van de trip(s) of de startdatum van de cursus. Natuurlijk is het ook mogelijk de resterende 70% vooraf te betalen, online of via een van onze bankrekeningen.

Als je besluit het restant op ons kantoor te betalen, hou dan rekening met een toeslag van 4% voor alle credit card betalingen met een bedrag lager dan 50,000 Thai Baht, alleen voor betalingen op ons kantoor. Online credit card betalingen zijn gratis.

Je kunt betalen via een geldtransfer, vrij van kosten aan onze kant, naar een van onze bankrekeningen, via geldtransfer naar een van onze PayPal rekeningen of met credit card. Wij zijn niet verantwoordelijk voor bankkosten, maar hou er rekening mee dat transfers naar onze bankrekening in Nederland gratis gedaan kunnen worden binnen de Euro Zone.
Voor credit card betalingen kun je PayPal gebruiken of je kunt contact met ons opnemen, dan sturen we je alle informatie die je nodig hebt. Als je gebruik wilt maken van PayPal, transfer dan naar info@thailand-scuba.com (in Euros) of info@phuket-scuba.com (in Thai Baht). Een rekening openen bij PayPal is gratis en duurt ongeveer 5 minuten.Bankrekening in Nederland
Rekeningnummer: NL81RABO 012.81.55.094
Begunstigde: S.T.W. van Leeuwarden, Nijmegen, Nederland
BIC: RABONL2U
Banknaam: Rabobank


Bankrekening in Thailand
Rekeningnummer: 399.2.81026.1
Begunstigde: Phuket dash Scuba dot Com, Phuket, Thailand
Swiftcode: KASITHBK
Banknaam: Kasikorn Bank


PayPal Rekening
info@phuket-scuba.com

Afzegging

Dagtrips naar de lokale bestemmingen (Kata Beach, Racha Noi, Racha Yai, Phi Phi en King Cruiser-Shark Point gebied) en duikcursussen moeten worden afgezegd voor 15.00 uur de dag voorafgaand in persoon of per telefoon. Afzeggingen per email moeten worden gedaan voor 14.30 uur. In geval van niet op komen dagen (no show) of afzegging na deze tijd, zal de volledige prijs worden gerekend.
Als een liveaboard of dagtrip naar Similans of Surin nationaal park wordt afgezegd door de gast meer dan 90 dagen voor de vertrekdatum, retourneren we de aanbetaling minus een 5% vergoeding voor bank- en overige kosten.
Als een liveaboard of dagtrip naar Similans of Surin nationaal park wordt afgezegd door de gast tussen 90 en 60 dagen voor vertrek, wordt de aanbetaling in rekening gebracht, het restant wordt geretourneerd.
Als een liveaboard of dagtrip naar Similans of Surin nationaal park wordt afgezegd door de gast minder dan 60 dagen voor vertrek, wordt de volledige prijs in rekening gebracht inclusief national park fees.
Indien een duiktrip wordt afgezegd door ons of de bootoperator, wordt de volledige betaling zoals door ons ontvangen geretourneerd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade als gevolg van veranderingen in hotelboekingen of vluchten etc.

We raden daarom iedereen aan om te zorgen voor een reis- en annuleringsverzekering. Wij bevelen voor een duikverzekering van harte DAN en DiveAssure aan. Beide bieden ook kortlopende verzekeringen.