English language website welcome page from Phuket dash Scuba Logo van Phuket dash Scuba

Info@phuket-scuba.com
Call or WhatsApp +66800 408805

SSI en PADI Duikcursussen

Met uitstekende trainingsfaciliteiten, cursusmaterialen en een team van ervaren en enthousiaste instructeurs kunnen wij hier op Phuket Thailand alle duikcursussen aanbieden! Als SSI Duikcentrum en met Steven als SSI en PADI Master Instructeur kunnen we je alle SSI en PADI recreatieve scuba duikcursussen aanbieden, evenals een goede, practische divemaster cursus. Met een duidelijke, eenvoudig te volgen uitleg in je eigen taal zul je verrast zijn hoe eenvoudig het is om te leren duiken!
Ten alle tijden passen wij natuurlijk onze 'safety first' benadering toe.
Mits goed geleerd is duiken een van de veiligste en meest aangename vrijetijds bestedingen.

We bieden iedereen die een duikcursus wil gaan doen de keuze tussen twee verschillende trainings organisaties: SSI en PADI. Beide zijn wereldwijd erkend en zijn vergelijkbaar, maar PADI is bekender, vooral bij beginner duikers. Dit betekent dat SSI goedkoper is, en die besparing geven we door aan onze studenten.

Alle beginnerscursussen zijn inclusief gratis duikverzekering.
Steven met open water studenten op de Phuket dash Scuba duikboot.

Open Water Duiker Cursus

Dit complete duikcertificeringsprogramma kan worden afgerond in slechts drie dagen. Aan het einde van de cursus ontvangt de cursist het wereldwijd erkend SSI of PADI Open Water Duiker certificaat. Na afloop van de cursus zul je comfortabel zijn in het water en veilig kunnen duiken.

De open water duiker cursus kan iedere weekdag beginnen, de prijs is 13,450 Baht (SSI) of 14,950 Baht (PADI) vijf duiken inbegrepen; op dag 2 van de cursus doen we afhankelijk van de condities 2 open water duiken bij ons huisrif of van de duikboot;  op dag 3 plannen we 3 duiken vanaf de boot.

IWil je je Open Water Cursus afronden in het tropische, warme water van Phuket nadat je de theorie en zwembadoefeningen thuis gedaan hebt? Geen probleem, je kunt je duikcursus hier afmaken. Dit kost 9,950 Baht (SSI) en 11,450 Baht (PADI) inclusief 5 duiken; op dag 2 van de cursus doen we afhankelijk van de condities 2 open water duiken op ons huisrif of vanaf de duikboot, op dag 3 plannen we 3 duiken vanaf de boot.

Voor meer informatie over de Scuba Duiker, Open Water Duiker en Open Water Duiker doorverwijzings cursusssen klik hier.

Navigatie oefening tijdens een Phuket dash Scuba Advanced Open Water Duiker Cursus.

Advanced Open Water Duiker Cursus

Word comfortabeler in het water en meer vertrouwd met je eigen duikvaardigheden. De Advanced Open Water cursus geeft je meer onderwater ervaring en een beter begrip van de onderwaterwereld. De cursus bestaat uit 5 scuba duiken: 2 kernduiken - Diep Duiken en Onderwater Navigatie - en 3 duiken waar je zelf een keuze voor kunt maken.

Deze cursus duurt 2 dagen, pijs is 11,550 Baht (SSI) fr 12,950 Baht (PADI). Dat is inclusief 2 duiken op ons huisrif in Kata, de optie waar we tussen november en april de voorkeur aan geven, of bij Racha Yai eiland met de boot. Deze laatste optie is normaal gesproken de beste keuze tussen mei en oktober, als je tussen november en april op de boot wilt gaan kan dat, tegen extra kosten van 1,000 Baht.

Voor meer informatie over de SSI Advanced Adventurer Cursus (dezelfde cursus, andere naam) en PADI Advanced Open Water Duiker Cursus klik hier.

Problemen oplossen tijdens een Rescue duiker cursus met Phuket dash Scuba.

Rescue Duiker Cursus

Wij zorgen er voor dat het leren van ongevalpreventie, -management en reddingstechnieken opwindend en plezierig is, zonder het belang van het onderwerp te negeren. Leer om scuba duiken voor jezelf en anderen veiliger en nog leuker te maken door potentiele problemen te herkennen en te voorkomen dat het echte problemen worden en hoe te handelen in geval van echte problemen.

Het Rescue Duiker programma duurt 2 dagen en de prijs is 11,550 Baht (SSI of 12,950 Baht (PADI), certificeringskosten, manual, cursus materiaal, 1 dag theorie en oefening in het zwembad, 1 dag duiken vanaf het strand of de boot, afhankelijk van de condities, inbegrepen.

Bewijs van deelname aan een hartmassage cursus binnen de afgelopen twee jaar is een vereiste voor certificatie van een Rescue Duiker. Phuket dash Scuba biedt het internationaal erkende React Right CPR programma aan (1 dag cursus) voor 4,500 Baht.

Voor meer informatie over  de  Rescue Duiker Cursus klik hier.

Nitrox tanks from Phuket dash Scuba Nitrox course.

Specialty Duikcursussen

Speciaty duikcursussen die we kunnen bieden zijn Boot, Nacht, Multi Level, Diep, Stroming, Naturalist, Navigatie, Fotografie, Digitale Fotografie, Drijfvermogen Specialist, Wetenschap van Duiken, Zoeken en Bergen, Wrak, Nitrox (EANx).

Interesse? Wij maken graag een plan voor de cursus van je keuze. Duiken in het kader van een Specialty Cursus kosten 2,700 Baht per stuk exclusief certificeringskosten. Met SSI kunnen we verschillende specialties combineren, waardoor de prijzen erg aantrekkelijk worden. Een Nitrox cursus kost 5,000 Baht (SSI) en 6,000 Baht (PADI) inclusief manual en certificeringskosten, als je ook wilt duiken met nitrox rekenen we 3,000 Baht meer voor dat voor een dag op de boot met 2 of 3 nitrox duiken.

Voor meer informatie over de Nitrox cursus en andere specialty cursussen klik hier.

Master Scuba Duiker en Divemaster Cursussen

Dit is het hoogste niet-professionele niveau in scuba duiken. Het geeft een hoog competentieniveau aan, ideaal voor duikers die de lat bij zichzelf hoog leggen. Vereist voor het Master Scuba Duiker certificaat zijn de Advanced en Rescue cursussen en verschillende specialty cursussen.
Omdat iedere duiker andere specialties zal kiezen en omdat SSI en PADI andere eisen stellen kunnen we hier geen vaste prijs voor vermelden., voor meer informatie klik hier.

Het eerste professionele duikniveau! Het Divemaster programma ontwikkelt je duik- en leiderschapsvaardigheden evenals je theoretische duikkennis tot een professioneel niveau.
Toezicht houden op duikactiviteiten en het assisteren van instructeurs bij hun cursussen zijn enkele van de verantwoordelijkheden van een divemaster. Om deel te nemen aan het Divemaster programma moet de kandidaat minimaal 18 jaar oud zijn, een gecertificeerde Rescue Duiker zijn en tenminste 40 duiken gelogd hebben. Aan het einde van de cursus moet je minimaal 60 gelogde duiken hebben.
De prijs voor deze 3 weekse professionele cursus is 36,000 Baht. En voor een klein beetje extra kunnen we je iets extra's bieden: de combinatie van de SSI en PADI Divemaster cursus.

Na de divemaster cursus kunnen we je adviseren/helpen met het kiezen van de voor jou beste instructeursopleiding.

 Voor meer informatie over de Divemaster cursus klik hier.

Refresher duiken met Phuket dash Scuba, prive instructeur.

Opfris Cursus

Als je al een gecertificeerde scuba duiker bent, maar het is een tijdje geleden dat je gedoken hebt, zijn onze opfrisduiken zeer geschikt voor je. Ze helpen je je duikvaardigheden op te frissen zonder een volledige duikcursus te hoeven herhalen. We doen dit met een prive instructeur met maximaal 2 duikers.

Tijdens deze opfris duiktrip met drie duiken naar de prachtige Racha Noi en Racha Yai eilanden vanuit Phuket zijn 3 duiken gepland op 3 verschillende duikplekken. Er zijn enkele mooie wrakken te verkennen als we bij Racha Yai aan de oostkust kunnen duiken.

Op deze dag zien we vaak barracuda, trekkervis, octopus, sepia, vleermuisvis, soms een schildpad en al de gebruikelijke rifvissen met een uitstekende zichtbaarheid. Kosten bedragen 5,700 Baht.

Je kunt ook iedere dag van de week een opfriscursus doen bij ons huisrif in Kata Beach. De kosten daarvoor bedragen 2,700 Baht, we hebben minimaal 2 duikers nodig.

Begin Wanneer Je Wilt

Laat het ons even weten wanneer je je duikcursus wilt beginnen. Je kunt per slot van rekening je duikcursus iedere dag beginnen bij je persoonlijk duikcentrum en duikschool op Phuket. In onze prijzen voor beginnerscursussen is huur van een volledige set duikuitrusting inbegrepen. In all onze recreatieve duikcursussen zijn certificeringskosten, maaltijden op de boot, manual, gebruik van onderwijsmaterialen en vanuit de meeste plaatsen op Phuket dagelijkse transfers van en naar je hotel inbegrepen.

Op onze boekingsvoorwaarden pagina vind je alle informatie over de boekings- en afzeggingsvoorwaarden.

Hoe Kunnen We Helpen?

Bedankt! Je bericht is verzonden.
Verzenden is niet gelukt, corrigeer svp de fouten en probeer het nogmaals.