English language website welcome page from Phuket dash Scuba Logo van Phuket dash Scuba

Info@phuket-scuba.com
Call or WhatsApp +66800 408805

Rescue Duiker en 
Eerste Hulp / CPR

Uitdagend en bevredigend, dat is de beste beschrijving van de Rescue Duiker cursus. Deze cursus breidt je kennis- en ervaringsniveau uit. Rescue duikers leren om verder te kijken dan zichzelf en zich ook bezig te houden met de veiligheid en het welzijn van andere duikers.
Alhoewel deze cursus uitdagend is, is het een bevredigende manier om je zelfvertrouwen te vergroten. Rescue Duiker training bereid je er op voor om problemen te voorkomen en, indien noodzakelijk, in een noodsituatie handelend op te treden. Veel duikers zeggen dat dit de beste cursus is die ze ooit hebben gedaan.

Bovendien brengt de Rescue Duiker cursus je een stap dichter bij SSI Master Duiker of PADI Master Scuba Duiker.

Rescue Duiker Cursus Praktische Informatiie

Rescue Duiker Cursus Programma

Tijdens de rescue duiker cursus zul je meer leren over:

Je zult ook werken aan kennisontwikkeling en een noodhulpplan.

De vaardigheden oefenen we eerst in het zwembad, waarna je deze in het open water nogmaals echt demonstreert. Het zwembad hier in Kata Phuket is speciaal gebouwd voor het geven van duikcursussen. Je doet minimaal vijf sessies in het open water.
Tijdens deze sessies doen we ook de duikongeval scenario's.

Deze cursus duurt 2 dagen, prijs is 11,550 Baht (SSI) of 12,950 Baht (PADI). Dit is inclusief indien de condities het mogelijk maken na de zwembadoefeningen nog meer oefening bij ons huisrif in Kata Beach, op dag 2 gevolgd door duiken op een 3-duiken boottrip. Alle maaltijden op de boot, cursus materialen, hoteltransfers vanuit de meeste plaatsen op Phuket en duikuitrusting (als je je Open Water Duiker cursus bij ons hebt gevolgd) zijn inbegrepen.

Eerste Hulp en CPR / hartmassage met React Right cursus vanPhuket dash Scuba.

Eerste Hulp - React Right

Maak een belangrijke stap richting het helemaal klaar zijn voor een noodgeval en voldoe aan de certificeringseisen voor Rescue Duiker met React Right.

Als een van de belangrijkste internationale CPR (hartmassage) en eerste hulp trainingsorganisaties, geeft React Right je het benodigde vertrouwen om in een noodgeval te handelen - niet alleen in de duikwereld, maar ook in het leven van alledag met je familie, vrienden, buren en collega's.

React Right cursussen bij Phuket dash Scuba dot Com kunnen inhouden 
CPR (hartmassage) voor volwassenen, kinderen en peuters en Eerste Hulp voor volwassenen, kinderen en peuters.

Deze cursus voor 4.500 Baht (inclusief manual en certificeringskosten) is niet alleen aan te bevelen voor duikers maar ook voor niet-duikers. Er wordt belangrijke informatie gegeven en technieken aangeleerd die nuttig zijn bij elk ongeval, zowel bij het duiken als in het dagelijkse leven!

De React Right cursus kan iedere dag van de week beginnen.