English language website welcome page from Phuket dash Scuba Logo van Phuket dash Scuba

Info@phuket-scuba.com
Call or WhatsApp +66800 408805

Discover Scuba Duiken

Als je op zoek bent naar een eenvoudige gelegenheid om scuba duiken te proberen, kijk dan naar het Discover Scuba Duiken programma om je horizon te verbreden. Je kunt hier op Phuket met dit programma direct het open water inspringen en genieten van alles wat de Phuket duikplekken te bieden hebben.

Probeer het eens. Duiken kan je leven een heel andere dimensie geven.

Praktische Informatie

  • Kan iedere dag worden gedaan.
  • Discover Scuba Diving oefeningen kunnen meetellen voor de Open Water Diver certificering.
  • De gemiddelde duikdiepte is 6 meter, 12 meter is de maximale diepte.
  • Minimum leeftijd 10 jaar oud.
  • Je kunt kiezen tussen eerst 1/2 dag in het zwembad gevolgd door boot- of strandduiken of je kunt direct het (beperkt) buitenwater ingaan.
  • Geen uitrusting nodig - we leveren alles, alleen voor een goed humeur moet je zelf zorgen.
  • Alle beginnerscursussen zijn inclusief gratis duikverzekering.
Het is ook mogelijk om het Discover Scuba Duiken programma to combineren met snorkelen of met duiken voor gecertificeerde duikers..

De SSI en PADI programma's zijn hetzelfde.

Dit is voor velen het hoogtepunt van hun vakantie hier, en vaak het begin van een nieuwe hobbie!

Het Programma en Bubblemaker

Het Discover Scuba Diving Programma is de meest populaire introductie in het duiken ter wereld. Dit programma biedt diegenen die het nog nooit geprobeerd hebben de mogelijkheid om veilig en vertrouwd de opwinding van het duiken te ervaren. Ontdek een nieuwe wereld met levendige kleuren, onontgonnen schoonheid en fascinerend onderwaterleven.

Slechts 2.700 Baht voor 1 duik vanaf het strand, 4.000 Baht voor twee duiken vanaf het strand of 4.900 Baht voor twee en 5,700 Baht voor drie bootduiken inclusief alle maaltijden op de boot, hoteltransfers en duikuitrusting (strandduiken is mogelijk van November t/m April). Je krijgt eerst een oriƫntatie, gevolgd door oefening in ondiep water. Als je je op je gemak voelt, maak je de vrijwater duiken met je instructeur aan je zij.

Je kunt ook een Discover Scuba Diving programma doen dat anderhalve dag duurt. Je begint dan eerst een halve dag in het zwembad, samen met je instructeur. De volgende dag maak je dan 3 duiken vanaf de duikboot. De kosten hiervan zijn 7.000 Baht.

Bubblemaker

Het Bubblemaker programma is voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar oud. Het is leuk, makkelijk en veilig. Het Bubblemaker programma biedt kinderen de mogelijkheid om mee te doen met het familieplezier van scuba duiken, of het kan het begin van een trend zijn!

Kinderen moeten OK in het water zijn, maar aangezien de maximale diepte slechts 2 meter is, hoeven ze geen zwemsterren te zijn.

Voor kinderen van 8 jaar en ouder die plezier in het zwembad willen hebben, uitgevoerd door ervaren Instructeurs, training vooraf is niet vereist. Een typische sessie duurt ongeveer twee uur (inclusief inschrijven, uitrusting klaarmaken en plezier) en kost 2.700 Baht voor het eerste kind, 1.500 Baht voor iedere extra Bubblemaker.