Snorkelen met Phuket dash Scuba dot Com. Snorkeltrips van Phuket naar Phi Phi Eilanden en Similans met je persoonlijk Nederlandstalig duikcentrum op Phuket, Thailand.
Snorkel informatie van Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), snorkelen Similans en Phuket Thailand

Snorkelen

Snorkel foto van Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), snorkeltrips Similans en Phuket Thailand

Jazeker, tropisch Phuket is een paradijs voor duiken vanwege de prachtige koraalriffen, maar ook degene die eens trandvakantie wil zou naar Phuket moeten komen. De schoonheid van de Andaman Zee zou voor niemand die dit exotisch eiland bezoekt verborgen moeten blijven!
Dus wij zijn blij en trots om snorkelexcursies aan te kunnen bieden.

Niet meegaan als snorkelaar op duikboten, die soms plekken bezoeken die niet echt geschikt zijn om te snorkelen, maar excursies specifiek bedoeld om te snorkelen.

Onze professionele snorkelgidsen helpen je, zowel op het land als in het water. Voordat je het water ingaat en het avontuur begint, krijg je een uitgebreide briefing over het materiaal dat je gaat gebruiken, wat je kunt zien en hoe het onderwaterleven te beschermen.

Snorkelen is iets waar iedereen, jong en oud, van kan genieten.

En, net als voor het duiken, hebben we een uitgebreid programma.

 • Snorkeltrips naar de Similan of Surin eilanden met een snelle speedboot.
 • Een overnacht snorkeltrip (2 dagen/1 nacht of 3 dagen/2 nachten) naar de Similan eilanden met overnachting op de eilanden zelf.
 • Een prachtige, ontspannen cruise langs de Westkust van Phuket met mooie stranden en heerlijk snorkelen.
 • Of wat dacht je van een trip per klassieke zeilboot naar de beroemde Phi Phi eilanden.
 • We hebben ook Tropische Parels, een 2-daags pakket van snorkelen, eilanden bezoeken en andere activiteiten.
 • En natuurlijk kunnen snorkelaars de duikers vergezellen op de duiktrips.

Kijk hieronder voor meer informatie.

Similan en Surin Eilanden

Similans snorkelfoto van Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), snorkeltrips Similans en Phuket Thailand

Phuket-scuba.com biedt iedere dag snorkelexcursies aan naar het Similan Eilanden Nationale Park of naar het Surin Nationale Park met een snelle speedboot.

Zowel de Similans als Surin zijn enkele van de wereld's mooiste en meest ongerepte eilanden. Samen met de pracht van het rijke en gevarieerde onderwaterleven, de adembenemende koraalriffen en het kristalheldere water, bieden ze een onderwater paradijs van wereldklasse voor snorkelaars.

Wij bieden veilige, betrouwbare, leerzame en plezierige excursies in een van de beste snorkelwateren ter wereld!

Op de riffen vinden we een veelvoud aan tropische vis in alle kleuren, vormen en maten, en vaak zien we schildpadden.
De zichtwijdte ligt veelal rond de 30 meter, met een maximum van 50 meter. De watertemperatuur is 27/29° C. Volgens Skin Diving Magazine hoort het Similan Eilanden Nationale Park bij de tien mooiste plaatsen op aarde. Jack Cousteau heeft de Similans genoemd als een van de top 10 duikbestemmingen ter wereld!

Similans, iedere dag vertrek mogelijk:
 • Dagtrip 3,500 Baht per persoon, kinderen tussen 4 en 12 jaar 2,000 Baht, onder 4 jaar gratis.
 • 2 dagen/1 nacht: 5,500 Baht per persoen, kinderen 4,000 Baht.
 • 3 dagen/2 nacht: 7,000 Baht per person, kinderen 5,000 Baht.
Alle genoemde prijzen inclusief Similans National Park Entree.

Surin dagtrip, iedere dag mogelij:
 • 4,100 Baht per persoon, kinderen tussen 4 en 12 jaar 2,050 Baht, onder 4 jaar gratis.

Alle genoemde prijzen inclusief Surin National Park Entree.

De Cruise

Vissen en koraal snorkelfoto van Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), snorkeltrips Similans en Phuket Thailan

Ontdek Phuket van haar beste kant - de zeekant! We cruisen naar het strand van Ya Nui waar we snorkelen op het rif of relaxen op het strand. Na al deze 'inspanning' kunnen we genieten van een watermeloen shake en heerlijk fruit in de schaduw van de kokospalmen.

Rond lunchtijd gaan we weer aan boord en onze cruise gaat verder naar Kata, Karon en Freedom beach. We stoppen om te zwemmen in de zee bij Karon beach en bij Freedom beach. Aan boord geven we een presentatie over de verschillende fruitsoorten, en we serveren pannekoekjes voordat we onze laatste stop bereiken, Patong Beach.

Maandag en Zaterdag:
 • 3,500 Baht per persoon, kinderen tussen 4 en 12 betalen 50%, jonger dan 4 is gratis.

Phi Phi Eilanden

Foto van Maya Bay van Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), snorkeltrips Similans en Phuket Thailandd

Bezoek de prachtige Phi Phi eilanden per klassieke zeilboot, de mooiste manier om dit prachtige snorkelgebied te bereiken. Van Phi Phi wordt gezegd dat het een van de drie mooiste eilandgroepen ter wereld is!

Zwemmen, snorkelen, strandspelen en veel PLEZIER.
Loop op het zachte en witte Maya Bay strand waar de film "The Beach" met Leonardo DiCaprio is opgenomen, snorkel in kristalhelder water bij de Viking grot en proef het lokale leven.

Deze een-daagse excursie wordt enorm gewaardeerd door onze gasten.

Zondag:
 • 3,500 Baht per persoon, kinderen tussen 4 en 12 jaar 1,750 Baht, onder 4 jaar oud is gratis.

Tropical Pearls

Prachtig snorkelen op de strandtoer van Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), snorkeltrips Similans en Phuket Thailand

Kom met ons mee op een onvergetelijk snorkelavontuur! Ervaar de poederwitte stranden van de archipel en bezoek acht tropische eilanden. Twee dagen van tropische dieren, snorkelen, zon en plezier.
Eerst bezoek je Maya Baai op de Phi Phi eilanden waar de film 'The Beach' met Leonardo DiCaprio is opgenomen. Snel zal duidelijk worden waarom ze voor deze exotische locatie hebben gekozen. Dan gaan we naar Bamboo Eiland, dat ons met haar ivoorwitte stranden en een koraalrif met kleurrijke vis betovert.

In de vroege avond komen we aan in Krabi, waar je een sprookjesachtige zonsondergang kunt zien en overnachten in een bijpassend hotel. Kijk naar de maan en sterren en luister naar het geluid van de zee.

In de morgen, dag twee, gaan we wilde apen bezoeken, leemstenen grotten en luisteren naar het sprookje van de Indiase Prinses.
Op Koh Hong, een prachtig eiland, zullen we ontspannen en genieten van de zon op de met palmbomen gelardeerde kustlijn. Als we bij Koh Phing Kan aankomen, een eiland in de beroemde Phang Nga Baai (James Bond), zul je indrukwekkende klifformaties zien. Aan boord vind je ook zeekayaks. Er is geen betere manier om de geweldige leemstenen kliffen te verkennen.
Ga dicht bij het strand en zoek naar wildleven zoals vogels en apen.
Voordat we naar Phuket teruggaan bezoeken we Koh Naka Yai, een paradijselijk eiland met een verbazingwekkend strand waar we tot ziens zeggen tegen Thailand's schitterende archipel en genieten van nog een exotisch kokosnootdrankje.

Dinsdag tot woensdag:
 • 8,100 Baht per persoon, kinderen tussen 4 en 12 betalen 50%, onder 4 jaar gratis. Accommodatie is inclusief! Niet inbegrepen: het diner op de eerste avond.

 

Als je meer informatie wilt over onze snorkelexcursies, details over een bepaalde bestemming, aarzel niet contact met ons op te nemen.

53 Katekwan Road, Kata Beach, 83100 Phuket, Thailand

Telefoon +66(0)76 284580, fax. +66(0)76 284580, Hotline 24/7: +66(0)80 0408805
info@phuket-scuba.com

Skype: phuket-scuba


phuket-scuba.com, Je persoonlijk Nederlandstalig Duikcentrum op Phuket Thailand, TAT/OTD-no. 34/00245