Snorkelen met Phuket dash Scuba dot Com. Snorkeltrips van Phuket naar Phi Phi Eilanden en Similans met je persoonlijk Nederlandstalig duikcentrum op Phuket, Thailand.
Snorkel informatie van Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), snorkelen Similans en Phuket Thailand

Snorkelen

Snorkel foto van Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), snorkeltrips Similans en Phuket Thailand

Jazeker, tropisch Phuket is een paradijs voor duiken vanwege de prachtige koraalriffen, maar ook degene die eens trandvakantie wil zou naar Phuket moeten komen. De schoonheid van de Andaman Zee zou voor niemand die dit exotisch eiland bezoekt verborgen moeten blijven!
Dus wij zijn blij en trots om snorkelexcursies aan te kunnen bieden.

Niet meegaan als snorkelaar op duikboten, die soms plekken bezoeken die niet echt geschikt zijn om te snorkelen, maar excursies specifiek bedoeld om te snorkelen.

Onze professionele snorkelgidsen helpen je, zowel op het land als in het water. Voordat je het water ingaat en het avontuur begint, krijg je een uitgebreide briefing over het materiaal dat je gaat gebruiken, wat je kunt zien en hoe het onderwaterleven te beschermen.

Snorkelen is iets waar iedereen, jong en oud, van kan genieten.

En, net als voor het duiken, hebben we een uitgebreid programma.

 • Snorkeltrips naar de Similan of Surin eilanden met een snelle speedboot.
 • Een overnacht snorkeltrip (2 dagen/1 nacht of 3 dagen/2 nachten) naar de Similan eilanden met overnachting op de eilanden zelf.
 • Een prachtige, ontspannen cruise langs de Westkust van Phuket met mooie stranden en heerlijk snorkelen.
 • Een unieke cruise door Phang Nga bay met zijn unieke landschappen en leemstenen kliffen.
 • Of wat dacht je van een trip per klassieke zeilboot naar de beroemde Phi Phi eilanden.
 • En natuurlijk kunnen snorkelaars de duikers vergezellen op de duiktrips.

Kijk hieronder voor meer informatie.

Similan en Surin Eilanden

Similans snorkelfoto van Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), snorkeltrips Similans en Phuket Thailand

Phuket-scuba.com biedt iedere dag snorkelexcursies aan naar het Similan Eilanden Nationale Park of naar het Surin Nationale Park met een snelle speedboot.

Zowel de Similans als Surin zijn enkele van de wereld's mooiste en meest ongerepte eilanden. Samen met de pracht van het rijke en gevarieerde onderwaterleven, de adembenemende koraalriffen en het kristalheldere water, bieden ze een onderwater paradijs van wereldklasse voor snorkelaars.

Wij bieden veilige, betrouwbare, leerzame en plezierige excursies in een van de beste snorkelwateren ter wereld!

Op de riffen vinden we een veelvoud aan tropische vis in alle kleuren, vormen en maten, en vaak zien we schildpadden.
De zichtwijdte ligt veelal rond de 30 meter, met een maximum van 50 meter. De watertemperatuur is 27/29° C. Volgens Skin Diving Magazine hoort het Similan Eilanden Nationale Park bij de tien mooiste plaatsen op aarde. Jack Cousteau heeft de Similans genoemd als een van de top 10 duikbestemmingen ter wereld!

Similans, iedere dag vertrek mogelijk:
 • Dagtrip 3,500 Baht per persoon, kinderen tussen 4 en 12 jaar 2,000 Baht, onder 4 jaar gratis.
 • 2 dagen/1 nacht: 5,500 Baht per persoen, kinderen 4,000 Baht.
 • 3 dagen/2 nacht: 7,000 Baht per person, kinderen 5,000 Baht.
Alle genoemde prijzen inclusief Similans National Park Entree.

Surin dagtrip, iedere dag mogelij:
 • 4,100 Baht per persoon, kinderen tussen 4 en 12 jaar 2,050 Baht, onder 4 jaar gratis.

Alle genoemde prijzen inclusief Surin National Park Entree.

De Cruise

Foto van de westkust van Phuket van Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), snorkeltrips Similans en Phuket Thailan

Ontdek Phuket van haar beste kant - de zeekant! We cruisen naar het strand van Ya Nui waar we snorkelen op het rif of relaxen op het strand. Na al deze 'inspanning' kunnen we genieten van een watermeloen shake en heerlijk fruit in de schaduw van de kokospalmen.

Rond lunchtijd gaan we weer aan boord en onze cruise gaat verder naar Kata, Karon en Freedom beach. We stoppen om te zwemmen in de zee bij Karon beach en bij Freedom beach. Aan boord geven we een presentatie over de verschillende fruitsoorten, en we serveren pannekoekjes voordat we onze laatste stop bereiken, Patong Beach.

Maandag en Zaterdag:
 • 3,500 Baht per persoon, kinderen tussen 4 en 12 jaar 1,750 Baht, jonger dan 4 jaar is gratis.

Phi Phi Eilanden

Foto van Maya Bay van Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), snorkeltrips Similans en Phuket Thailandd

Bezoek de prachtige Phi Phi eilanden per klassieke zeilboot, de mooiste manier om dit prachtige snorkelgebied te bereiken. Van Phi Phi wordt gezegd dat het een van de drie mooiste eilandgroepen ter wereld is!

Zwemmen, snorkelen, strandspelen en veel PLEZIER.
Loop op het zachte en witte Maya Bay strand waar de film "The Beach" met Leonardo DiCaprio is opgenomen, snorkel in kristalhelder water bij de Viking grot en proef het lokale leven.

Deze een-daagse excursie wordt enorm gewaardeerd door onze gasten.

Dinsdag en Zondag:
 • 3,500 Baht per persoon, kinderen tussen 4 en 12 jaar 1,750 Baht, jonger dan 4 jaar is gratis.

Phang Nga Bay

Prachtig snorkelen en mooie uitzichten op de phang nga bay toer van Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), snorkeltrips Similans en Phuket Thailand

Phang Nga Bay, al sinds 1981 een nationaal park, staat bekend om de prachtige vergezichten van letterlijk honderden vertikale leemstenen kliffen die loodrecht uit de zee oprijzen, sommige tot meer dan 300 meter boven het smaragd groen water met grotten die leiden naar overweldigende lagunes. Veel van de leemstenen kliffen hebben prachtige stalactieten en stalagmieten die gedurende duizenden jaren zijn gecreeerd. In de baai zijn minstens 28 verschillende soorten mangrove, 88 verschillende soorten vogels en 82 vissoorten te vinden tussen in de koraalriffen.

We brengen een heel ontspannen dag al cruisend door tussen de mest wonderlijke leemstenen eilanden van de ongelofelijke rotsformaties in een van de wereld's mooiste gebieden. Onze eerste stop is bij een van de "hongs" (lagunes) waar we een zwemstop hebben en je van de boot kunt springen of heerlijk relaxen op het zonnedek en verbaasd staan van de adembenemende uitzichten, verticale leemstenen kliffen, mangrove bomen en wildleven.
Je lunch wordt aan boord geserveerd terwijl we de cruise voortzetten tussen de vele eilanden, Phang Nga bay bestaat uit 42 eilanden en we hebben vele opties waar we kunnen stoppen voor een verfrissende zwempartij. Dit is een heerlijk ontspannen dag, waar de door de baai cruisen en onbedorven stranden ontdekken in een uniek landschap. Het zal je opwinden en verbazen, Phang Nga bay heeft een bijna mysterieus auro, dit is een erg bevredigende dag.

Woensdag, donderdag en vrijdag:
 • 4,500 Baht per persoon, kinderen tussen 4 en 12 jaar 2,250 Baht, jonger dan 4 jaar is gratis.
 • Per persoon 300 Baht national park fees.

 

Als je meer informatie wilt over onze snorkelexcursies, details over een bepaalde bestemming, aarzel niet contact met ons op te nemen.

53 Katekwan Road, Kata Beach, 83100 Phuket, Thailand

Telefoon +66(0)76 284580, fax. +66(0)76 284580, Hotline 24/7: +66(0)80 0408805
info@phuket-scuba.com

Skype: phuket-scuba


phuket-scuba.com, Je persoonlijk Nederlandstalig Duikcentrum en Duikschool op Phuket Thailand, TAT/OTD-no. 34/00245