Duiken Phuket Thailand met Phuket dash Scuba dot Com. Phuket dagtrip duiken, liveaboard duiken en duikcursussen met je persoonlijk Nederlandstalig duikcentrum op Phuket.
Welkom bij je persoonlijk Nederlandstalig duikcentrum Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), scuba duiken Phuket Thailand

Welkom

Welkom bij Phuket dash Scuba dot Com, je persoonlijk en Nederlandstalig duikcentrum op Phuket Thailand, voor dagtrip duiken, liveaboard duiken en duikcursussen in Phuket, Thailand.

Na over de hele wereld te hebben gedoken, is Phuket dash Scuba dot Com, phuket-scuba.com, gestart door Steven van Leeuwarden. Duiken is voor Steven inmiddels een hobby, aangezien hij zelf niet meer iedere dag in het water te vinden is. Maar Steven en de andere gidsen/instructeurs laten ervaren duikers graag zien wat de tropische Andaman Zee te bieden heeft, en introduceren beginners in deze adembenemende wereld van stilte en schoonheid.

Het Duikteam

Scholende vissen bij Deep Six, Similans, van Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), scuba duiken met je persoonlijk Nederlandstalig duikcentrum Phuket Thailand

Scholende en jagende vissen bij Shark Point, King Cruiser, Anemone Reef, de Similans, Hin Daeng en Hin Muang.

Phuket-scuba.com is een kleinschalig, persoonlijk en flexibel duikcentrum. Ons meertalig duikteam bestaat uit goed getrainde professionals uit verschillende landen. Allemaal zijn ze ervaren, gecertificeerde SSI en PADI instructeurs en divemasters en getraind in Eerste Hulp en CPR.

Wij kunnen je veilige, leuke en onvergetelijke duikervaringen garanderen! Bekijk de foto's op deze site maar eens, allemaal genomen door onze gasten en gidsen.
Onze gidsen kennen de duikplekken op hun duimpje, en hebben er plezier in de gasten te laten genieten van de rijkdom aan onderwaterleven in de Andaman Zee.
Kleine klassen en duikgroepen verzekeren onze 'veiligheid eerst' benadering!

Om het rif te beschermen, hebben we een 'no touch' beleid. Leave nothing but bubbles, take nothing but pictures!

The Diving

Schorpioenvis bij het wrak van de King Cruiser van Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), scuba duiken met je persoonlijk Nederlandstalig duikcentrum Phuket Thailand

Schorpioenvis kun je overal vinden, maar bij het wrak van de King Cruiser zitten er erg veel.

Bij het scuba duiken is onze eerste prioriteit de veiligheid van onze gasten. Alle duikplekken worden zorgvuldig gekozen en er gaan nooit meer dan vier gasten mee in een groep samen met de duikgids of instructeur.

Een ongelofelijke rijkdom aan onderwater leven is gegarandeerd! De wateren van Phuket staan bekend om de rijkdom en verscheidenheid die ze te bieden hebben. Van de kleine, schattige zeepaardjes tot de reuzen als manta's en zelfs de kans op een walvishaai!

Het belangrijkste duikseizoen op Phuket en de hele westkust van Thailand loopt van November t/m Mei, als het warme tropische klimaat aangenaam gemaakt wordt door een koele oostelijke wind en ook de zon volop schijnt. Dat is het seizoen dat alle dagtrip boten iedere dag van de week gaan en de liveaboard boten bijna continu op het water zijn.

Duikers kunnen tussen Juni en October wat dagen verwachten met wind, maar sterk wordt deze zelden. Ook in deze maanden zijn er liveaboard boten die gewoon vertrekken, de dagtrip boten vertrekken ook vrijwel iedere dag en de duikcursussen gaan gewoon door. Nog sterker, het laagseizoen kan hier erg aantrekkelijk zijn, met minder duikers onder water en veel lagere hotelprijzen.

Meer informatie over het weer en de duikcondities op onze weerspagina's (Engelstalig).

Het Aanbod

Koh Puu bij Kata Beach van je persoonlijk Nederlandstalig duikcentrum Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), scuba duiken Phuket Thailand

Na over de hele wereld te hebben gedoken en duikles gegeven te hebben, hebben we deze ervaringen meegenomen en zijn we er trots op aan te kunnen bieden:

 • Dagtrip duiken naar iedere duikplek van Phuket, iedere dag van de week, het hele jaar door!
 • Liveaboard duiktrips naar de meest exclusieve duikplekken.
 • Duikcursussen, de complete range van beginner tot instructeur. Als SSI en PADI Master Instructeur kunnen Steven en zijn team je alle cursussen bieden.
 • Keuze tussen SSI en PADI duikcursussen.
 • Fun duiken en cursussen in kleine groepen: maximaal 4 gasten per divemaster of instructeur.
 • Een echt Phuket duikcentrum met een echte shop en instructeurs die de duikplekken en boten echt kennen. We zijn dus niet zomaar een online boekingskantoor zoals er zovelen zijn.
 • Met Steven een eigenaar/manager die zelf vaak duikt en dus echt praktijk advies geeft in plaats van de hele dag achter de computer te zitten en te bloggen over hoe geweldig het duiken was vandaag.
 • We zijn lid van de SSS Recompression Chamber.
 • Snorkeltoers naar Phuket's exotische eilanden en koraalriffen.
 • Accommodatie naar de wensen en smaak van de klant.
 • Duikuitrusting verhuur en verkoop.
 • En alle informatie die je maar wilt over het duiken in Thailand en Thailand in zijn algemeenheid.

Vanzelfsprekend hebben wij een vergunning van de Tourist Authority of Thailand om dit ook allemaal te mogen doen.

De Plaats

Je vindt onze winkel en volledig uitgerust trainingscentrum ideaal gelegen in Kata, precies in het midden tussen Kata Beach en Kata Center. Dichtbij de haven van Chalong, waar de duikboten vertrekken, en dichtbij het toeristische Patong. Maar met een eigen aangename atmosfeer, met gezellige restaurantjes, goede muziekbars, winkeltjes en kleine hotels.

En om het perfect te maken: vlakbij het mooie en exotische strand, ideaal voor aangename ontspanning en relaxed scuba duiken.

Klik op de kaart rechts en je krijgt een veel grotere kaart te zien.Op onze speciale aanbiedingen pagina vind je onze last minutes, speciale dagtrips en speciale liveaboard aanbiedingen.

53 Katekwan Road, Kata Beach, 83100 Phuket, Thailand

Telefoon +66(0)76 284580, fax. +66(0)76 284580, Hotline 24/7: +66(0)80 0408805
info@phuket-scuba.com

Skype: phuket-scuba


phuket-scuba.com, Je persoonlijk Nederlandstalig Duikcentrum en Duikschool op Phuket Thailand, TAT/OTD-no. 34/00245