Duiken uitrusting van Phuket dash Scuba dot Com. Kwaliteits duikuitrusting verhuur en verkoop van je persoonlijk Nederlandstalig duikcentrum op Phuket, Thailand.
Duikuitrusting informatie van Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), scuba duiken uitrusting Phuket Thailand

Duikuitrusting

Als duikers kunnen we niet zonder uitrusting: het houdt ons in leven, en zorgt er voor dat we de geheel andere en prachtige onderwaterwereld kunnen bewonderen. We vertrouwen op onze uitrusting, en willen kunnen genieten van het duiken zonder ons zorgen te maken over de betrouwbaarheid van onze uitrusting.

Wij van Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com) realiseren ons dat maar al te goed, en kunnen je twee keuzes bieden: je kunt van ons duikuitrusting huren (geheel of gedeeltelijk) of je kunt je eigen scuba uitrusting meenemen en gebruiken.

Let op: in de meeste cursusprijzen is uitrustinghuur inbegrepen, in de dagtrip en liveaboard duiken prijzen niet.

Huren van Duikuitrusting

Rek met huur duikuitrusting van je persoonlijk Nederlandstalig duikcentrum Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), scuba duikuitrusting Phuket Thailand

We hebben huuruitrusting van vier verschillende merken: Scubapro, Cressi Sub, Aqualung en Seac Sub, om er zeker van te zijn dat we voor iedereen de correcte maat en pasvorm hebben.

Al onze huuruitrusting (inclusief de tanks) wordt regelmatig geserviced en visueel geinspecteerd. Bovendien: behalve de tanks is niets van de uitrusting ouder dan twee jaar; ieder jaar vervangen we ongeveer de helft van de BCD's en ademautomaten.
Dit alles om er zeker van te zijn dat je altijd duikt met uitrusting in uitstekende staat, waarvan per slot van rekening je leven afhangt.

De huurprijzen zijn per dag:

 BCD  250 Baht
 Automaat  250 Baht
 Shorty Natpak  100 Baht
 Volledig Natpak  200 Baht
 Vinnen (gesloten hierl)  100 Baht
 Masker & Snorkel  100 Baht
 Complete set met Shorty  600 Baht
 Complete set met Volledig Natpak  700 Baht
 Duikcomputer  250 Baht
 Pockets voor Geintegreerd Lood  100 Baht
 O/W Lamp  200 Baht

Een volledige set bevat de ervoor genoemde zaken, plus voor een liveaboard duiktrip op de meeste boten ook een O/W lamp inclusief batterijen voor de nachtduiken.

Vanwege het grote aantal duiken op een liveaboard trip word je veel eerder koud dan op dagtrips. Vaak is het daarom een goed idee om een volledig natpak te huren in plaats van het standaard shorty natpak.

Daarnaast hebben we sinds kort ook BCD's (trimvesten) met geintegreerd lood beschikbaar. We rekenen hier een toeslag voor van 100 Baht per dag.

Verkoop van Duikuitrusting

Rek met huur duikuitrusting van je persoonlijk Nederlandstalig duikcentrum Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), scuba duikuitrusting Phuket Thailand

We hebben niet alleen kwaliteits duikuitrusting te huur, we kunnen je ook een ruime keuze aan merken en uitrusting te koop aanbieden. Een gedeelte van de maskers, snorkels, vinnen en natpakken (wetsuits) wordt lokaal gemaakt, daarom kunnen we hiervoor uitstekende kwaliteit voor weinig geld bieden. Ook de snorkelsets zijn van goede kwaliteit en heel redelijk geprijsd. In zijn algemeenheid liggen de prijzen voor BCD's en automaten op ongeveer gelijk niveau als in Nederland en Belgie, evenals de merk maskers, snorkels, vinnen en natpakken.

Behalve de hiervoor genoemde items verkopen we ook de rest; camera's, wegwerp camera's, boeien, maskerbandjes, vinbandjes, mondstukken, ontwaseming, visboeken, gebiedsbeschrijvingen en natuurlijk alle andere accessoires zoals carabiners, retractors, reels, etc. Normaal gesproken zijn al deze artikelen hier goedkoop te krijgen.

We hebben in het assortiment: Suunto, Uwatec, Scubapro, Aqualung, Subgear, Seaquest, Seac Sub, Cressi Sub, Mares, Tusa, Oceanic, Apeks, Dacor, Saekodive, Technisub, Beuchat, Deep Blue, Tribord, Ocean Dynamics, Sea & Sea, Pelican, Intova, Snapsights, OMS, UK Underwater Kinetics, Trident, en alle PADI en DAN materialen.

Al onze duikgasten krijgen korting op uitrustingsaankopen!

Ieder jaar hebben we ook een BCD- en ademautomaatverkoop! Nadat we onze huur BCD's en automaten hebben vervangen, bieden we deze onze gasten aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Reserve Duikuitrusting

Snorkeluitrusting te koop van je persoonlijk Nederlandstalig duikcentrum Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), scuba duiken uitrusting Phuket Thailand

Hoe goed jij en wij ook voor de duikuitrusting zorgen, soms ontstaat er toch een probleem mee. Maar we willen niet dat onze gasten vanwege uitrustingsproblemen iets moeten missen van het prachtige scuba duiken hier op Phuket. Dus zorgen we er voor dat er altijd reserve uitrusting op de boot is: automaat-BCD-vinnen-masker-shorty natpak. Op een liveaboard boot hebben we ook lampen, boeien, etc.

Of je nu eigen uitrusting gebruikt of onze, je kunt er van verzekerd zijn dat we alles doen om er voor te zorgen dat je kunt genieten van je duiken!


Als je meer informatie wilt over onze uitrusting te huur of te koop, laat het ons even weten.

Op onze boekingsvoorwaarden pagina vind je alle informatie met betrekking tot boekings-en afzeggingsvoorwaarden. Op onze speciale aanbiedingen pagina vind je onze last minutes, speciale dagtrips en speciale liveaboard duiken aanbiedingen.

53 Katekwan Road, Kata Beach, 83100 Phuket, Thailand

Telefoon +66(0)76 284580, fax. +66(0)76 284580, Hotline 24/7: +66(0)80 0408805
info@phuket-scuba.com

Skype: phuket-scuba


phuket-scuba.com, Je persoonlijk Nederlandstalig Duikcentrum en Duikschool op Phuket Thailand, TAT/OTD-no. 34/00245