Open Water duikcursussen Phuket Thailand met Phuket dash Scuba dot Com. PADI scuba duikcursussen in Phuket Thailand met je persoonlijk duikcentrum op Phuket, Thailand.
PADI duikcursussen informatie van Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), PADI scuba cursussen Phuket Thailand

Open Water Duikcursussen

In de Open Water en de Scuba Duiker cursussen neemt je PADI Instructeur je door de basis van het leren duiken. Je begint in een zwembad hier in Kata Phuket en gaat daarna de open zee op, de achtergrond kennis pik je ondertussen ook op in het klaslokaal.

Verdienen van je certificaat is pas het begin. Als een gecertificeerde duiker staan geweldige duikbestemmingen, opwindende mensen, ongeëvenaard avontuur en een ongewone rust op je te wachten. En, naarmate je verder gaat met je avontuur en je ervaring krijgt door hogere trainingniveaus, worden je mogelijkheden steeds groter.

Open Water Cursus Praktische Informatie

Open Water cursus oppervlakte-oefeningen met Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), PADI scuba duikcursussen Phuket Thailand

 • Aantal duiken: vijf zwembadduiken en vier buitenwater duiken.
 • Theorie ontwikkeling: vijf sessies.
 • Vereisten: minimale leeftijd 10 voor Junior Open Water Duiker en 15 voor Open Water Duiker. Goede gezondheid, redelijke mate van fitheid en comfortabel in het water.
 • Materiaal dat je nodig hebt: Open Water Crew-Pak, Open Water Video of DVD, Logboek. Dit leveren wij allemaal, inbegrepen in de cursusprijs.
 • Uitrusting die je zult gebruiken tijdens de cursus bevat onder andere: masker, vinnen, snorkel, tank, ademautomaat, trimvest, manometer en een shorty natpak.

Een duiker worden opent de deur naar een hele nieuwe wereld. Open die van jou en stap erin.

Open Water Cursus Het Programma

Duiken leren is niet moeilijk, maar zoals met iedere activiteit die de moeite waard is, kost het wat tijd en inspanning. Tijdens de Open Water Duiker cursus van Phuket dash Scuba dot Com kun je genieten van drie fases: Theorie Ontwikkeling, Zwembad Duiken en Open Water Duiken.

 • 1. Theorie Ontwikkeling Dit ontwikkelt je bekendheid met basis principes en procedures. Je leert dingen als hoe druk je lichaam beďnvloedt, hoe je goede uitrusting uit kunt zoeken en waar je rekening mee moet houden bij het plannen van duiken. Je doet dit door het lezen van de vijf hoofdstukken van de Open Water Duiker Manual en het bekijken van de bijbehorende delen van de Open Water Duiker Video (waarin je ook al de oefeningen ziet die je gaat leren).
  Samen met je instructeur ga je door wat je in ieder hoofdstuk hebt geleerd en krijg je een korte quiz om er zeker van te zijn dat je het begrijpt. Aan het einde van de cursus krijg je een examen dat je er van verzekert dat je de hoofdlijnen en ideeën begrijpt.
  Het theorie gedeelte van de open water cursus kun je nu ook online doen.
 • 2. Zwembad Duiken Dit is waar het om gaat – duiken. Je ontwikkelt de basis duikvaardigheden in een zwembad. Hier leer je alles vanaf het klaarmaken van je uitrusting tot hoe je makkelijk water uit je masker kunt krijgen zonder naar de oppervlakte te gaan. Je zult ook enkele noodoefeningen doen, zoals het delen van lucht – gewoon voor het geval dat. Plus, misschien doe je wat spelletjes, je ontmoet nieuwe mensen en je hebt veel plezier.
  Er zijn vijf zwembadduiken, die allemaal uitbouwen wat je in de voorgaande hebt geleerd. Gedurende deze vijf duiken krijg je de duikvaardigheden onder de knie die je nodig hebt om in het buitenwater te duiken.
  We gebruiken voor de zwembad duiken een zwembad hier in Kata Phuket dat speciaal gebouwd is voor het geven van duikcursussen. Ideaal dus.
 • 3. Open Water Duiken Na je zwembadduiken leer je samen met je nieuwe vrienden nog veel meer tijdens vijf open water duiken met je Instructeur op een van onze duikplekken. Dit is waar je met veel plezier al het geleerde bij elkaar brengt en je het onderwater avontuur helemaal zult ervaren. De duikplekken zijn ons huisrif hier bij Kata Beach, Racha Yai, Racha Noi of Koh Phi Phi.

Open Water Duikcursus met Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), PADI scuba duikcursussen Phuket Thailand

De Open Water Duiker cursus is flexibel en prestatie gebaseerd, wat betekent dat we het programma op verschillende schema's aan kunnen bieden, en de snelheid af kunnen stemmen op je voortgang. Het is mogelijk om de cursus helemaal te doorlopen en af te ronden in slechts drie of vier dagen. Na succesvolle afronding van de cursus ontvang je de wereldwijd erkende Open Water Duiker Certificering.
Met een maximaal aantal van vier studentem per instructeur zijn al onze cursussen semiprivé, als je wilt kunnen we je zelfs een privé cursus aanbieden. Neem even contact met ons op als je geďnteresseerd bent in een privé duikcursus hier op Phuket.

De cursusprijs van 17.450 Baht voor een 4-daagse cursus is inclusief alle duikuitrusting, manual en duikplanner, gebruik van overig lesmateriaal, dagelijkse transfers van en naar je hotel, vier bootduiken, maaltijden aan boord en certificeringskosten, en we bieden je een gratis bonusduik aan zodat je vijf duiken kunt maken.

Voor slechts 14.950 Baht doen we hetzelfde programma met in plaats van vier bootduiken twee kustduiken en twee bootduiken. Gezien de tijd die we op transfers besparen, ronden we dit programma in slechts drie dagen af. Ook hier bieden we een gratis bonusduik, dus je kunt in totaal vijf duiken maken.

Voor budget reizigers bieden we dezelfde cursus, maar met vier duiken bij ons huisrif hier in Kata. Ook de prijs is budget: 12.950 Baht.

Kustduiken kunnen we doen van November t/m April. Open water cursussen kunnen we op elke dag van de week beginnen.

De Junior Open Water Duiker cursus voor jongeren van 10-14 jaar is hetzelfde programma als dat voor volwassenen. Alleen de junior duiker moet tot een leeftijd van 15 duiken met een gecertificeerde volwassene.

Je kunt je open water cursus al vanuit de luie stoel thuis beginnen!
Om de cursus na de kennis ontwikkeling af te ronden moet je alle watertraining doen. Dit duurt drie dagen, de kosten hiervoor (inclusief e-learning of e-manual, certificering en huur van de duikuitrusting) bedragen 12.950 Baht voor de cursus met 4 duiken bij ons huisrif (de cursus duurt in deze opzet 2 dagen), 14.950 Baht voor de cursus met twee duiken bij ons huisrif en twee bootduiken, of 17.450 Baht voor de cursus met vier bootduiken.
Let op: onze ondersteuning is natuurlijk in het Nederlands. Voor meer informatie hierover neem contact met ons op.

Open Water Cursus Doorverwijzing

PADI Open Water Doorverwijzingscursus met Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), PADI scuba duikcursussen Phuket Thailand

Wil je je Open Water Cursus afronden in het tropische, warme water van Phuket nadat je de theorie en zwembad-oefeningen thuis gedaan hebt? Geen probleem, je kunt je cursus hier afmaken.

Inclusief alle duikuitrusting, gebruik van lesmateriaal, dagelijkse transfers van en naar je hotel, certificeringskosten en maaltijden aan boord rekenen we 12.950 Baht voor vier bootduiken of 11.450 Baht voor twee kustduiken en twee bootduiken. (Kustduiken kunnen van November t/m April.)

Scuba Duiker Cursus

Scuba Duiker cursus met Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), PADI scuba duikcursussen Phuket Thailand

De Scuba Duiker cursus is ontwikkeld voor mensen met maar een paar dagen tijd. In slechts twee dagen kun je een overal op de wereld erkend duikcertificaat behalen. Een dag theorie en zwembad en twee vrijwater duiken zijn voldoende om je de basis van het duiken bij te brengen. Na de eerste dag nemen we je mee op de boot voor je eerste duikervaring in de oceaan.

Met dit certificaat kun je duiken onder begeleiding van een divemaster, assistent instructeur of instructeur tot maximaal 12 meter diep. Bij een latere gelegenheid kun je de cursus voortzetten en je duikvaardigheden uitbreiden door nog twee dagen cursus te doen en je Open Water Duiker certificaat te verdienen.

De prijs is 11.950 Baht, je maakt dan twee duiken vanaf de duikboot. Voor slechts 10.450 Baht doen we hetzelfde programma met twee kustduiken in plaats van twee bootduiken.

Als je al een Scuba Diver bent en je wilt dit opwaarderen tot Open Water Duiker, kun je dit bij ons doen in slechts twee dagen. Opwaarderen inclusief twee bootduiken kost 11.950 Baht, inclusief twee kustduiken 10.450 Baht.
Kustduiken kunnen van November t/m April.

Al deze prijzen zijn inclusief duikuitrusting, manual en duikplanner (niet voor opwaarderen), gebruik van overig lesmateriaal, maaltijden op de boot, dagelijkse transfers van en naar je hotel en de certificeringskosten.
De cursussen kunnen iedere dag van de week beginnen.Laat ons even weten wanneer je de Phuket onderwater wereld wilt gaan verkennen. Zowel de Open Water Cursus, Open Water Doorverwijzingscursus als de Scuba Duiker Cursus kun je iedere dag van de week beginnen bij je persoonlijk, Nederlandstalig duikcentrum.


Duikcursussen Thailand - Phuket Duiken - Open Water - Scuba Duiker - Phuket dash Scuba dot Com

53 Katekwan Road, Kata Beach, 83100 Phuket, Thailand

Hotline 24/7 & WhatsApp: +66(0)80 0408805
Telefoon +66(0)76 284580
info@phuket-scuba.com

Skype: phuket-scuba


phuket-scuba.com, Je persoonlijk Nederlandstalig Duikcentrum en Duikschool op Phuket Thailand
TAT/OTD-no. 34/00245
SSI Duikcentrum 766534
SSI Master Instructeur 73542
PADI Master Instructeur 940400