Divemaster cursus Phuket Thailand met Phuket dash Scuba dot Com. PADI scuba duikcursussen in Phuket Thailand met je persoonlijk duikcentrum op Phuket, Thailand.
PADI duikcursussen informatie van Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), PADI scuba cursussen Phuket Thailand

Divemaster Cursus

Je avontuur in de professionele niveaus van recreatief scuba duiken begint met het Divemaster programma.
In nauwe samenwerking met Steven, Master Instructeur, breid je in dit programma je duikkennis uit en verbeter je je vaardigheden naar professioneel niveau. De Divemaster training ontwikkelt je leidinggevende kwaliteiten, zodat je toezicht kunt houden op duikactiviteiten en instructeurs kunt assisteren met duikstudenten.

Tijdens het Divemaster programma leer je duik leidinggevende vaardigheden in zowel het klaslokaal als door zelfstudie. Je doet water- en uithoudingsoefeningen, evenals training die je kwaliteiten om te organiseren en problemen op te lossen naar een hoger niveau brengen. Je brengt deze kennis in de praktijk in een serie van praktische oefeningen, zoals assisteren bij het geven van verschillende duikcursussen en gidsen van fundivers.

Praktische Informatie

Manta rog met Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), PADI scuba duikcursussen Phuket Thailand

  Vereiste begin kwalificatie:
 • Advanced Open Water Duiker;
 • Rescue Duiker;
 • 40 gelogde duiken;
 • 18 jaar oud;
 • Minimum aantal gelogde duiken: 40 voor start van de cursus, 60 voor certificering als Divemaster.
  Materiaal dat je nodig hebt:
 • Divemaster Manual;
 • Recreational Dive Planner (RDP) - allebei de versies (Tabel en eRDP inclusief de bijbehorende handleidingen);
 • De Encyclopedia of Recreational Diving;
 • Diving Knowledge Workbook;
 • Divemaster Slates;
 • Divemaster DVD;
 • Instructeursgidsen voor de programma's die een Divemaster zelfstandig mag uitvoeren: Discover Scuba Diving; Discover Snorkeling/Skin Diver Cursus; Scuba Review/Discover Local Diving.
 • Je kunt deze gidsen van ons kopen of downloaden. Het overige materiaal kun je bij ons kopen tegen een aantrekkelijke korting.

Het Programma

Zwembad training met Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), PADI scuba duikcursussen Phuket Thailand

Tijdens je Divemaster Cursus met Phuket dash Scuba dot Com ga je mee op verschillende boten en werk je samen met verschillende instructeurs. Dit betekent dat je van iedereen die hier in het gebied werkt kunt leren. Klaslokaal werk doen we in ons duikcentrum, waar we een air-conditioned klaslokaal en alle materialen hebben die je nodig zult hebben tijdens de cursus.
We kijken eerst naar de theorie over een bepaald onderwerp waarna we zoveel mogelijk direct aansluitend de practische toepassing doen.

De totale cursus duurt ongeveer drie weken, als je tenminste aan het einde van de cursus de voor certificering vereiste 60 duiken hebt gehaald. Als je meer duiken moet maken om dit aantal te halen duurt de cursus iets langer.
De totale kosten voor de cursus bedragen 36.000 Baht. Inbegrepen in deze prijs zijn alle boottrips, strandduiken, klaslokaal- en zwembadsessies die nodig zijn om aan de vereisten te voldoen. Extra duiken om de vereiste 60 te halen zijn niet inbegrepen. Ook accommodatie is niet inbegrepen in de cursusprijs.

Als je je divemaster cursus samen met je instructeurscursus boekt hebben we een speciale pakketprijs voor je.Laat ons even weten wanneer je de Phuket onderwater wereld wilt gaan verkennen. De divemaster cursus kun je iedere dag van de week doen bij je persoonlijk, Nederlandstalig duikcentrum.


Duikcursussen Thailand - Phuket Duiken - Divemaster - Phuket dash Scuba dot Com

53 Katekwan Road, Kata Beach, 83100 Phuket, Thailand

Telefoon +66(0)76 284580, fax. +66(0)76 284580, Hotline 24/7: +66(0)80 0408805
info@phuket-scuba.com

Skype: phuket-scuba


phuket-scuba.com, Je persoonlijk Nederlandstalig Duikcentrum en Duikschool op Phuket Thailand
TAT/OTD-no. 34/00245
SSI Duikcentrum 766534
SSI Master Instructeur 73542
PADI Master Instructeur 940400