Accommodatie van Phuket dash Scuba dot Com. Hotels, bungalows, hostels en guesthouses op Phuket Thailand van je persoonlijk Nederlandstalig duikcentrum op Phuket, Thailand.
Accommodatie suggiesties van je persoonlijk, Nederlandstalig duikcentrum Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), hotels en guesthouses op Phuket Thailand

Accommodatie

Hier op Phuket is een ruime keuze aan accommodatie. Je kunt hier kleine guesthouses vinden, vooral in Kata, er zijn kleine bungalowtjes te huur, er zijn meer comfortabele traditionale Thai stijl bungalows in een mooie omgeving, en er zijn natuurlijk hotels en resorts in alle prijs- en comfortklassen. De prijzen variŽren per tijd van het jaar, maar er is altijd iets te vinden voor iedereen.

Om een hotel te boeken kun je direct met het hotel contact opnemen, ons vragen dit voor je te regelen of je kunt naar onze hotelboekingspagina gaan. Hier kun je een beschrijving vinden van de hotels, ervaringen van andere reizigers, foto's, prijzen in Euro's en Thai Baht en een online boeking maken via een beveiligde server. We hebben deze service opgezet in samenwerking met Thailand's grootste hotel boeking website, en kunnen daardoor uitstekende prijzen aanbieden, vrijwel altijd is dit goedkoper, makkelijker, veiliger en sneller dan direct bij het hotel boeken. Dit is een Engelstalige webpagina.

Behalve de hotels die op deze website genoemd worden, kunnen we ook helpen met boekingen bij diverse guesthouses inclusief maar niet beperkt tot Kata on Sea Bungalows, Kata Resort (voorheen bekend als Little Mermaid Kata), DA Bungalows, en andere; en met boekingen bij diverse hotels zoals Kata Center Inn, vlak bij het strand gelegen en erg redelijk geprijsd; Kata Minta, vlak bij het strand in een gebied met leuke winkelmogelijkheden en restaurants; Kata Garden Resort, midden in de actie in Kata Center; Kata Beach Center Hotel, gelegen in een nieuw ontwikkeld stukje Kata met leuke restaurantjes en barretjes; en Sawasdee Village, een luxe resort met een erg mooie aankleding.
Al deze accommodaties bevinden zich in Kata Beach, met een mooi strand, goede keuze aan restaurants en bars zonder de drukte van Patong en dicht bij het vertrekpunt van de duiktrips.

Meer informatie over de meeste van deze hotels op de volgende websites:
Onze hotelboekingsservice;
Kata Resort;
Kata Minta;
Kata Garden Resort;
Kata Center Inn;
Kata Beach Center Hotel;
Sawasdee Village en Baray Villa.Natuurlijk kun je ons altijd een advies vragen of meer hotel informatie vragen.

53 Katekwan Road, Kata Beach, 83100 Phuket, Thailand

Telefoon +66(0)76 284580, fax. +66(0)76 284580, Hotline 24/7: +66(0)80 0408805
info@phuket-scuba.com

Skype: phuket-scuba


phuket-scuba.com, Je persoonlijk Nederlandstalig Duikcentrum en Duikschool op Phuket Thailand, TAT/OTD-no. 34/00245