Thailand liveaboard boot informatie. Zuid Andaman, Phuket en Similans liveaboard (duiksafari) duiken met je persoonlijk Nederlandstalig duikcentrum en Thailand liveaboard adviseur op Phuket, Thailand.
Duiksafari's informatie van Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), liveaboard scuba duiken Similans en Phuket Thailand

Boten

Thailand Liveaboards heeft een range van verschillende liveaboard boten voor je om uit te kiezen. Sommige schepen zijn uiterst luxueus, terwijl het bij anderen uitsluitend om het duiken zelf gaat. Maar alle boten voldoen aan onze, hoge, veiligheidseisen, zonder uitzondering.

 • klik hier voor een grotere foto van Thailand duiksafari boot Hallelujah
 • klik hier voor een grotere foto van Thailand duiksafari boot Deep Andaman Queen
 • klik hier voor een grotere foto van Thailand duiksafari boot Oktavia
 • klik hier voor een grotere foto van Similans en Zuid Andaman duiksafari boot Giamani
 • klik hier voor een grotere foto van Similans en Zuid Andaman duiksafari boot The Junk
 • klik hier voor een grotere foto van Similans en Zuid Andaman duiksafari boot Adventure

We helpen je de liveaboard boot te selecteren die precies past bij je behoeften en wensen. Van de budget bewuste tot de verwende reiziger, wij hebben het complete overzicht voor je.

We kennen de boten met hun gidsen en bemanning, we kennen de klanten en de service die aangeboden wordt, we kennen de sterke en zwakkere punten van de boten.

Het is ons beleid om je wensen te nemen en een programma samen te stellen inclusief keuze van de boot, soort cabine, aantal dagen aan boord, speciaal dieet, ... precies volgens je wensen. Samengevat: alles is mogelijk.

De prijzen variëren van 14.500 Baht voor een normale, comfortabele 3-daagse cruise tot 95.000 Baht voor een 10-daagse cruise op een high class, luxe boot.

Waar je ook voor kiest, het duiken met deze liveaboard boten is altijd een gedenkwaardige herinnering. Een tropische mix van avontuur en ontspanning!

En we hebben nog iets speciaals: een liveaboard trip naar de Similan eilanden, waar je kunt aankomen en vertrekken op iedere dag die je maar wilt. Geen vaste schema's meer, je bepaalt zelf wanneer je wilt gaan en hoe lang je wilt blijven.

Wij zijn tevreden als we er voor kunnen zorgen dat onze gasten een perfecte duikvakantie hebben.

 • klik hier voor een grotere foto van een 2-bedden kajuit op Similans liveaboard safari boat Panunee
 • klik hier voor een grotere foto van de lounge van Similans liveaboard safari boot Hallelujah
 • klik hier voor een grotere foto van het bovendek van een Similans liveaboard safari boot
 • klik hier voor een grotere foto van een masterkajuit van Thailand liveaboard safari boot Pawara
 • klik hier voor een grotere foto van de salon van Similans liveaboard safari boot White Manta
 • klik hier voor een grotere foto van het duikdek van een Similans, Zuid Andaman en Birma liveaboard safari boot

De foto's op deze pagina geven je een idee van de boten die we beschikbaar hebben, maar we hebben er nog veel meer.

Alle boten die we aanbieden bieden veel waar voor het geld, wat de reden is dat we ze in de selectie hebben opgenomen.

Op alle boten kunnen we garanderen:

 • Veiligheid staat voorop, zowel wat betreft de uitrusting aan boord als houding en ervaring van de duikgidsen.
 • Uitstekend duiken.
 • Erg smakelijk en heerlijk eten.
 • Een perfecte duikvakantie.

Je kunt kiezen wat je wilt. Onderaan de pagina's van de verschillende bestemmingen vind je een menu. Dit menu kun je gebruiken om meer informatie te krijgen over de boot van je keuze.

Je kunt zien wat voor cabines ze hebben op de verschillende boten (privé cabines met badkamer, stapelbedden of 2-persoonsbedden, 4-persoons cabines, etc, je kunt zien wat voor veiligheidsuitrusting de boten hebben, je kunt een tekening van de boot zien, je kunt zien wat voor motoren ze gebruiken, welke bijzonderheden ze hebben, etc.

Om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we de boten in vier categorieën verdeeld:
Categorie A: Boten met een prijs per nacht van minder dan 130 Euro, dit zijn veelal de Thai stijl boten en de boten die een flexibele vertrekdatum bieden;
Categorie B: Boten met een prijs per nacht tussen de 130 en 160 Euro, deze boten zijn comfortabeler, veelal met westerse gidsen, 2-persoons cabines, etc.;
Categorie C: Boten met een prijs per nacht tussen de 160 en 195 Euro, westerse boten, 2-persoons cabines, veelal kamers en suite;
Categorie D: Boten met een prijs per nacht van meer dan 195 Euro, zeer comfortabel en compleet ingericht, kamers en suite, massage aan boord, etc.

Ga naar de pagina Similans of Zuid Andaman, bekijk de verschillende boten en laat het ons weten als je nog vragen hebt of een keuze hebt gemaakt. Wij zorgen voor de rest.
Op onze speciale aanbiedingen pagina vind je last minute aanbiedingen en speciale trips (liveaboards en dagtrip duiken).


Zuid Andaman Boten: A2 - B3 - C1 - D1
Similans Boten: A1 - A2 - A3 - A4 - A5 - A6 - A7 - A8 - A9 - A10 - A11 - A12 - B3 - B4 - B7 - B8 - C1 - C2 - C4 - C6 - C7 - D153 Katekwan Road, Kata Beach, 83100 Phuket, Thailand

Telefoon +66(0)76 284580, fax. +66(0)76 284580, Hotline 24/7: +66(0)80 0408805, WhatsApp: +66(0)80 0408805
info@phuket-scuba.com

Skype: phuket-scuba


phuket-scuba.com, Je persoonlijk Nederlandstalig Duikcentrum en Duikschool op Phuket Thailand, TAT/OTD-no. 34/00245