Duiken Phuket Thailand met Phuket dash Scuba dot Com. Phuket dagtrip duiken, liveaboard duiken en duikcursussen met je persoonlijk Nederlandstalig duikcentrum op Phuket.
Scuba duiken informatie van Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), scuba duiken Phuket Thailand

Gastenboek

voeg je commentaar toe aan dit gastenboek...

Willem      27-12-18

Ik ben imnmiddels weer 2 weken thuis maar toch nog even een bedankje… Steven het was alweer de 5 keer dat ik bij en met je gedoken heb… Thnx voor de super service…Highlite was natuurlijk de liveaboard en duiken met een Walvishaai… Ik heb weer super genoten van alle duikt trips
our comment: Bedankt Willem, tot de volgende keer, hopelijk samen met je vrouw deze keer.

lam kit man    mailto lam kit man   10-08-18

steven is heel goeie leraar zeer profesioneel aanrader voor mensen die nooit heeft geduikt
our comment: Dank je wel Kit, hoor ik graag. Nog heel veel duikplezier.

Steven Zondervan    mailto Steven Zondervan   09-04-18

100% top! We zijn blij dat we gekozen hebben om de SSI open water cursus te volgen en goed af te ronden met Steven van Leeuwarden! Goeie lessen en uitleg en alles op het tempo wat je nodig hebt! Wij kunnen iedereen aanbevelen om op Phuket bij Steven te duiken! Bedankt voor alles!!!
our comment: Graag gedaan en hopelijk tot ziens. Naast SSI bieden we ook PADI open water cursussen.

Shanti      05-01-18

Heb mijn Advanced gehaald en dat was een feestje!Steven is een hele ervaren duiker, meer dan 9000 duiken!, en dat kon je merken!Hij legde alles heel goed uit en heb me geen moment onveilig gevoeld… Ook wist hij onder water me steeds goed te wijzen op bijzondere vissen etc, waardoor ik veel mooie dingen onder water heb mogen zien… Aanrader!
our comment: Dank je wel Shanti. Voor Advanced Open Water en alle duikcursussen, PADI en SSI, in het Nederlands, kun je bij ons terecht.

Willem Schot    mailto Willem Schot   14-12-17

Voor de 4e keer bij Steven om te duiken… Waarom elk jaar terug? Omdat je bij Steven krijgt wat er beloofd wordt… Service staat hier hoog in het vaandel… Ik heb wederom heerlijke duiken gemaakt… Het is super om alles vooraf via de mail te regelen… Alles kan gelukkig in het Nederlands en dat maakt het allemaal makelijk… Ook ter plaatse kan er van alles aangepast, veranderd of geregeld worden… De vorige 3 keer een liveaboard en nu dagtrips… Die zijn ook zeer de moeite waard… We hebben weer van alles mogen mee maken onder water, haaien, octopus, sepia te veel om op te noemen… Komt er een 5e keer, als het aan mij ligt zeker en dan weer een liveaboard…
our comment: Dank je willem, ik kijk nu al naar je volgend bezoek uit om hier op Phuket lekker te duiken.

Kevin      30-06-17

Wij hebben onze SSI open water behaald bij Phuket dash scuba en nog een zeer mooie dag trip mogen maken en kunnen duiken bij phi phi en Shark point, het was een zeer mooie ervaring en een goede en duidelijke cursus, ook zeer goed begeleid geworden door Steven al deze dagen! Al met al een geweldige ervaring, top service en hier komen we zeker nog een keer terug om te duiken als we weer in Thailand zijn!
our comment: Silvana en Kevin hebben de SSI open water cursus gevolgd, en daarna nog een dagje heerlijk gedoken bij Phi Phi. Haaien!!

Jos Buntinx, Pieter, Vic en MClaire    mailto Jos Buntinx, Pieter, Vic en MClaire   01-05-17

We hebben een hele fijne duikdag gehad… De dag begon in de gietende regen maar eens op zee één en al zonneschijn!Alles was heel fijn georganiseerd, de 3 duiken en het snorkelen… Prima materiaal en goede uitleg…Het eten was ook goed met keuze voor iedereen…Kortom een fijne dag en een aanrader voor iedereen die wil duiken, snorkelen of gewoon zonnen :)
our comment: Het was een familie-uitstapje met duikers en een snorkelaar naar Racha Noi en Racha Yai.

Michel      11-12-16

Hoi Steven,Bedankt voor de goede duikcursus welke ik eind november bij je heb mogen volgen! Een groot voordeel was natuurlijk dat je de instructies in het Nederlands gaf… Je wist steeds heel duidelijk aan te geven wat er van me verwacht werd… Goed georganiseerd ook… Én dat allemaal op mooie plekken, vooral de lokatie Racha Yai bij het scheepswrak blijft me bij! Bij een volgend bezoek aan Phuket kom ik zeker bij je langs om nog meer moois te zien…
our comment: Graag gedaan. En ik ben het met je eens, dat wrakje is leuk, en zeker een duik waard.Tot de volgende keer.

Hugo Rutjens    mailto Hugo Rutjens   08-05-16

Hoi steven ik wilde je nog bedanken voor de geweldige duiken die we gemaakt hebben op diverse duik stekken Thx
our comment: Graag gedaan, ik kijk er naar uit om je weer te zien.

Menthe Groefsema      17-04-16

Voor het eerst in 6 jaar gedoken…ben goed begeleid en heb geweldige tijd gehad…steven bedankt, en de volgende keer boek ik weer bij je…groeten menthe

first page - total posts: 143 - total pages: 15 - max. entries per page: 10 - last page
page 1   2   page 3
The Phuket Scuba Gastenboek is maintained by birla.de.

53 Katekwan Road, Kata Beach, 83100 Phuket, Thailand

Telefoon +66(0)76 284580, fax. +66(0)76 284580, Hotline 24/7: +66(0)80 0408805
info@phuket-scuba.com

Skype: phuket-scuba


phuket-scuba.com, Je persoonlijk Nederlandstalig Duikcentrum en Duikschool op Phuket Thailand, TAT/OTD-no. 34/00245