Phuket dash Scuba dot Com boekingen. Liveaboard duiken, dagtrips en duikcursussen Similans en Phuket Thailand van je persoonlijk duikcentrum op Phuket Thailand.
Boekingsinformatie van je persoonlijk duikcentrum Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), scuba duiken Phuket Thailand

Betaling

Een aanbetaling van 30% is vereist om de plaats(en) vast te houden. Voor een liveaboard moet de resterende 70% 75 dagen voor cruisevertrek betaald zijn. Indien betaling niet binnen deze periode is ontvangen, behouden we ons het recht voor de plaatsen door te verkopen. Voor cursussen en/of lokale dagtrips kan de resterende 70% op ons kantoor worden betaald voor vertrekdatum van de trip(s) of de startdatum van de cursus. Natuurlijk is het ook mogelijk de resterende 70% vooraf te betalen, online of via een van onze bankrekeningen.

Als je besluit het restant op ons kantoor te betalen, hou dan rekening met een toeslag van 4% voor alle credit card betalingen met een bedrag lager dan 50,000 Thai Baht, alleen voor betalingen op ons kantoor. Online credit card betalingen zijn gratis.

Je kunt betalen via een geldtransfer, vrij van kosten aan onze kant, naar een van onze bankrekeningen, via geldtransfer naar een van onze PayPal rekeningen of met credit card. Wij zijn niet verantwoordelijk voor bankkosten, maar hou er rekening mee dat transfers naar onze bankrekening in Nederland gratis gedaan kunnen worden binnen de Euro Zone.
Voor credit card betalingen kun je PayPal gebruiken of je kunt contact met ons opnemen, dan sturen we je alle informatie die je nodig hebt. Als je gebruik wilt maken van PayPal, transfer dan naar info@thailand-scuba.com (in Euros) of info@phuket-scuba.com (in Thai Baht). Een rekening openen bij PayPal is gratis en duurt ongeveer 5 minuten.

  • Bankrekening in Nederland

Rekeningnummer: NL81RABO 012.81.55.094
Begunstigde: S.T.W. van Leeuwarden, Nijmegen, Netherlands
BIC: RABONL2U
Banknaam: Rabobank

  • Bankrekening in Thailand

Rekeningnummer: 399.2.81026.1
Begunstigde: Phuket dash Scuba dot Com, Phuket, Thailand
Swiftcode: KASITHBK
Banknaam: Kasikorn Bank

  • PayPal Rekeningen

info@thailand-scuba.com
info@phuket-scuba.com

Afzegging

Dagtrips naar de lokale bestemmingen (Kata Beach, Racha Noi, Racha Yai, Phi Phi en King Cruiser-Shark Point gebied) en duikcursussen moeten worden afgezegd voor 15.00 uur de dag voorafgaand in persoon of per telefoon. Afzeggingen per email moeten worden gedaan voor 14.30 uur. In geval van niet op komen dagen (no show) of afzegging na deze tijd, zal de volledige prijs worden gerekend.
Als een liveaboard of dagtrip naar Similans of Surin nationaal park wordt afgezegd door de gast meer dan 90 dagen voor de vertrekdatum, retourneren we de aanbetaling minus een 5% vergoeding voor bank- en overige kosten.
Als een liveaboard of dagtrip naar Similans of Surin nationaal park wordt afgezegd door de gast tussen 90 en 60 dagen voor vertrek, wordt de aanbetaling in rekening gebracht, het restant wordt geretourneerd.
Als een liveaboard of dagtrip naar Similans of Surin nationaal park wordt afgezegd door de gast minder dan 60 dagen voor vertrek, wordt de volledige prijs in rekening gebracht inclusief national park fees.
Indien een duiktrip wordt afgezegd door ons of de bootoperator, wordt de volledige betaling zoals door ons ontvangen geretourneerd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade als gevolg van veranderingen in hotelboekingen of vluchten etc.

We raden daarom iedereen aan om te zorgen voor een reis- en annuleringsverzekering. Wij bevelen voor een duikverzekering van harte DAN aan. DAN biedt ook kortlopende verzekeringen.

53 Katekwan Road, Kata Beach, 83100 Phuket, Thailand

Telefoon +66(0)76 284580, fax. +66(0)76 284580, Hotline 24/7: +66(0)80 0408805
info@phuket-scuba.com

Skype: phuket-scuba


phuket-scuba.com, Je persoonlijk Nederlandstalig Duikcentrum en Duikschool op Phuket Thailand, TAT/OTD-no. 34/00245