Rescue duikcursus en Eerste Hulp cursus Phuket Thailand met Phuket dash Scuba dot Com. SSI scuba duikcursussen in Phuket Thailand met je persoonlijk duikcentrum op Phuket, Thailand.
SSI en PADI duikcursussen informatie van Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), SSI en PADI scuba cursussen Phuket Thailand

SSI Rescue Duikcursus

Uitdagend en bevredigend, dat is de beste beschrijving van de Rescue Duiker cursus. Deze cursus breidt je kennis- en ervaringsniveau uit. Rescue Duikers leren om verder te kijken dan zichzelf en zich ook bezig te houden met de veiligheid en het welzijn van andere duikers.
Alhoewel deze cursus uitdagend is, is het een bevredigende manier om je zelfvertrouwen te vergroten. Rescue Duiker training bereid je er op voor om problemen te voorkomen en, indien noodzakelijk, in een noodsituatie handelend op te treden. Veel duikers zeggen dat dit de beste cursus is die ze ooit hebben gedaan.

Bovendien brengt de Rescue Duiker cursus je een stap dichter bij Master Scuba Duiker de ultieme certificering in recreatief duiken.

Rescue Duiker Cursus Praktische Informatie

Rescue cursus check met Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), SSI en PADI scuba duikcursussen Phuket Thailand

 • Vereiste begin kwalificatie: minimaal Open Water Duiker en 15 jaar oud zijn.
 • Complete theorie ontwikkeling.
 • Een vereiste voor certificering is het succesvol afronden van een erkende cursus in CPR en eerste hulp in de afgelopen twee jaar. Voor meer informatie over de React Right cursus zie verder beneden.
 • Materiaal dat je nodig hebt: Rescue Duiker Crew-Pak (inclusief Rescue Duiker manual) en Rescue Duiker video. Dit leveren wij, inbegrepen in de cursusprijs.

Rescue Duiker Cursus Het Programma

Rescue Duiker cursus met Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), SSI en PADI scuba duikcursussen Phuket Thailand

  Tijdens de PADI rescue duiker cursus zul je meer leren over:
 • Zelf-rescue en duiker stress;

 • Het managen van noodgevallen en nooduitrusting;

 • Wat te doen bij een duiker in paniek;

 • In-water rescue beademing;

 • Diverse mogelijkheden om uit het water te gaan;

 • Duikongeval scenario's.

Je zult ook werken aan kennisontwikkeling en een noodhulpplan.

De vaardigheden oefenen we eerst in het zwembad, waarna je deze in het open water nogmaals echt demonstreert. Het zwembad hier in Kata Phuket is speciaal gebouwd voor het geven van duikcursussen. Je doet minimaal vijf sessies in het open water.
Tijdens deze sessies doen we ook de duikongeval scenario's.

Het Rescue Duiker programma duurt twee dagen (React Right niet inbegrepen) en de prijs is 11.550 Baht, SSI manual, cursusmateriaal, certificeringskosten, 1 dag theorie en zwembad oefeningen, 1 dag strandduiken en hoteltransfers inbegrepen. Van Mei t/m October doen we deze cursus met 1 dag theorie en zwembad oefeningen en een dag bootduiken. Weer inclusief manual, cursusmateriaal, certificeringskosten, 1 dag theorie en zwembad oefeningen, hoteltransfers en inclusief maaltijden op de boot kost de cursus dan 12.550 Baht.

Materiaal dat je nodig hebt: Rescue Duiker Crew-Pak (inclusief Rescue Duiker manual) en video. Dit leveren wij allemaal, inbegrepen in de cursusprijs. Huur van duikuitrusting (indien van toepassing) is niet in de cursusprijs inbegrepen.
De Rescue cursus kan op iedere dag van de week beginnen.

Eerste Hulp - React Right

Eerste Hulp cursus met Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), SSI en PADI scuba duikcursussen Phuket Thailand

Maak een belangrijke stap richting het helemaal klaar zijn voor een noodgeval en voldoe aan de certificeringseisen voor Rescue Duiker met Emergency First Response.

Als een van de belangrijkste internationale CPR (hartmassage) en eerste hulp trainingsorganisaties, geeft React Right je het benodigde vertrouwen om in een noodgeval te handelen - niet alleen in de duikwereld, maar ook in het leven van alledag met je familie, vrienden, buren en collega's.

  React Right cursussen bij Phuket dash Scuba dot Com kunnen inhouden:
 • CPR (hartmassage) voor volwassenen, kinderen en peuters;
 • Eerste hulp voor volwassenen, kinderen en peuters;
 • Automatische Externe Defibrillator (AED) training;
 • De Emergency First Response Instructeurstraining.

Deze cursus voor 4.500 Baht (inclusief manual en certificeringskosten) is niet alleen aan te bevelen voor duikers maar ook voor niet-duikers. Er wordt belangrijke informatie gegeven en technieken aangeleerd die nuttig zijn bij elk ongeval, zowel bij het duiken als in het dagelijkse leven!
De React Right cursus kan iedere dag van de week beginnen.Laat ons even weten wanneer je wilt gaan beginnen anderen te helpen. Zowel de Rescue Duiker Cursus als de React Right Cursus kun je iedere dag van de week beginnen bij je persoonlijk, Nederlandstalig duikcentrum.


Duikcursussen Thailand - Phuket Duiken - Rescue Duiker - Eerste Hulp - Phuket dash Scuba dot Com

53 Katekwan Road, Kata Beach, 83100 Phuket, Thailand

Telefoon +66(0)76 284580, fax. +66(0)76 284580, Hotline 24/7: +66(0)80 0408805
info@phuket-scuba.com

Skype: phuket-scuba


phuket-scuba.com, Je persoonlijk Nederlandstalig Duikcentrum en Duikschool op Phuket Thailand
TAT/OTD-no. 34/00245
SSI Dive Center 766534 SSI duikcursussen met Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), SSI en PADI scuba duikcursussen Phuket Thailand
SSI Master Instructeur 73542
PADI Master Instructeur 940400