Duikcursussen Phuket Thailand met Phuket dash Scuba dot Com. Alle SSI en PADI scuba duikcursussen in Phuket Thailand met je persoonlijk duikcentrum op Phuket, Thailand.
PADI duikcursussen informatie van Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), SSI en PADI scuba cursussen Phuket Thailand

Duikcursussen

Volg een duikcursus op Phuket bij Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com).

Met uitstekende trainingsfaciliteiten, cursusmaterialen en een team van ervaren en enthousiaste instructeurs kunnen wij hier op Phuket Thailand alle duikcursussen aanbieden!

Als SSI Duikcentrum en met Steven als SSI en PADI Master Instructeur kunnen we je alle SSI en PADI recreatieve scuba duikcursussen aanbieden, evenals een goede divemaster cursus.
Met een duidelijke, eenvoudig te volgen uitleg in je eigen taal zul je verrast zijn hoe eenvoudig het is om te leren duiken!
Ten alle tijden passen wij natuurlijk onze 'safety first' benadering toe. Wij hebben nog geen enkel duikongeval gehad, en dat willen we ook zo houden!

Duiken is Leuk

Duiken is leuk met Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), SSI en PADI scuba duikcursussen Phuket Thailand

Duiken is verbazingwekkend en stap voor stap is het interessant en eenvoudig te leren. Een paar dagen is maar nodig om Open Water Duiker te worden.
Mits goed geleerd, is duiken een van de veiligste en leukste vrijetijdsbestedingen. Daarom is het erg belangrijk om goede scuba training te krijgen in een comfortabele omgeving. Zo hebben wij hier op Phuket per klas maximaal vier studenten.
Phuket-scuba.com geeft de duikcursussen in een ontspannen atmosfeer. Je leert niet alleen iets, je hebt nog plezier tijdens de cursus ook.

Wij beschikken over een prima uitgerust airconditioned klaslokaal, boeken, slides en videos voor de theorie en een groot zwembad voor je eerste onderwater ervaringen, speciaal gebouwd voor duikcursussen. Aan het einde van de cursus delen we met je de fascinerende onderwaterwereld van de Andaman Zee.
Onze ervaren en toegewijde instructeurs zorgen er voor, dat je met veel plezier en mooie herinneringen aan je duikcursus bij Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com) terugdenkt.

Wij bieden iedereen die een duikcursus wil volgen de keuze uit twee verschillende certificeringsprogramma's: SSI en PADI. Beide zijn wereldwijd erkend en ze zijn vergelijkbaar, maar SSI is iets moderner van opzet en biedt meer digitale mogelijkheden. Dit betekent dat SSI goedkoper is, en die besparing geven we graag door aan onze studenten. PADI is het bekendste en heeft geen introductie meer nodig, voor meer informatie over SSI zie o.a. deze pdf (Engelstalig).

Discover Scuba Diving

Discover Scuba Diving experience with Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), PADI scuba diving courses Phuket Thailand

Dit programma biedt diegenen die het nog nooit geprobeerd hebben de mogelijkheid om veilig en vertrouwd de opwinding van het duiken te ervaren. Het staat ook bekend onder namen als introduiken, introductieduiken en resortduiken.

Ontdek een nieuwe wereld met levendige kleuren, onontgonnen schoonheid en fascinerend onderwaterleven.

Slechts 2.700 Baht voor 1 duik vanaf het strand, 4.000 Baht voor twee duiken vanaf het strand, 4.900 Baht voor twee en 5,700 Baht voor drie bootduiken inclusief alle maaltijden op de boot, hoteltransfers en duikuitrusting.

Je krijgt eerst een oriëntatie, gevolgd door oefening in ondiep water. Als je je op je gemak voelt, maak je je buitenwater duiken met de instructeur aan je zij.

Dit is voor veel mensen het hoogtepunt van hun vakantie hier op Phuket, en vaak het begin van een nieuwe hobbie!

Voor meer informatie over het SSI Discover Scuba Diving programma en over introductieduiken voor kinderen, het Scuba Rangers programma, klik hier, voor het PADI Discover Scuba Diving programma en over introductieduiken voor kinderen, het Bubblemaker programma, klik hier.

Scuba Duiker

PADI Scuba Duiker Cursus met Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), PADI scuba duikcursussen Phuket Thailand

Deze cursus is ontwikkeld voor mensen met maar een paar dagen tijd. In slechts twee dagen kun je een overal op de wereld erkend duikcertificaat behalen. Een dag theorie en zwembad en twee vrijwater duiken zijn voldoende om je de basis van het duiken bij te brengen. Na de eerste dag nemen we je mee op de boot voor je eerste duikervaring in de Andaman Zee.

Met dit certificaat kun je duiken onder begeleiding van een divemaster, assistent instructeur of instructeur tot maximaal 12 meter diep. Bij een latere gelegenheid kun je de cursus voortzetten en je duikvaardigheden uitbreiden door nog twee dagen cursus te doen en je Open Water Duiker certificaat te verdienen..

De prijs is 10.950 Baht (SSI) en 12.450 Baht (PADI), je maakt dan twee duiken vanaf de duikboot. Voor slechts 9.950 Baht (SSI) en 11.450 Baht (PADI) doen we hetzelfde programma met twee kustduiken in plaats van twee bootduiken.

Als je al een Scubadiver bent en je wilt dit opwaarderen tot Open Water Duiker, kun je dit bij ons doen in slechts twee dagen. Opwaarderen inclusief twee bootduiken kost 10.450 Baht (SSI) en 11.950 Baht (PADI), inclusief twee kustduiken 8.950 Baht (SSI) en 10.450 Baht (PADI).

Al deze prijzen zijn inclusief duikuitrusting, certificeringskosten, boek en duikplanner (niet voor opwaarderen), gebruik van overig lesmateriaal, maaltijden op de boot en dagelijkse transfers van en naar je hotel.

De Scuba Duiker cursus kunnen we iedere dag van de week beginnen.

Voor meer informatie over de Scuba Duiker, Open Water Duiker en Open Water Duiker doorverwijzing cursussen klik hier voor SSI cursussen en klik hier voor PADI cursussen.

Open Water Duiker

Oefenen van oppervlakte vaardigheden tijdens de SSI en PADI Open Duiker Cursus met Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), SSI en PADI scuba duikcursussen Phuket Thailand

Dit complete duikcertificeringsprogramma kan iedere dag van de week beginnen en worden afgerond in slechts drie dagen. Aan het einde van de cursus ontvangt de cursist het wereldwijd erkend SSI of PADI Open Water Duiker certificaat.
Het programma is onderverdeeld in vijf theorie and vijf zwembadsessies, gevolgd door vier buitenwater scuba duiken. Deze benadering zorgt er voor dat je plezier zult hebben, comfortabel wordt in het water en veilig leert duiken.

De cursusprijs van slechts 13.450 Baht voor de SSI cursus en 14.950 Baht voor de PADI cursus is inclusief certificeringskosten, boek en duikplanner, twee bootduiken en twee kustduiken, alle duikuitrusting, gebruik van andere lesmaterialen en dagelijkse transfers van en naar je hotel. En je krijgt er ook een bonusduik bij, dus in totaal 5 duiken.

Voor slechts 15.950 Baht (SSI) en 17,450 Baht (PADI) doen we hetzelfde programma met in plaats van twee kustduiken en twee bootduiken vier bootduiken. Gezien de extra tijd die we hiervoor nodig hebben, ronden we dit programma in vier dagen af, maar ook hier krijg je er een bonusduik bij.

En we bieden, naast de keuze tussen een SSI en een PADI duikcursus, iets dat de meeste duikcentra op Phuket niet kunnen bieden: een extra goedkope duikcursus: hetzelfde programma als hierboven genoemd maar met vier strandduiken, voor 11.450 Baht (SSI) en 12.950 Baht (PADI).

De Junior Open Water Duiker cursus voor jongeren van 10-14 jaar is hetzelfde programma als dat voor volwassenen. Alleen de junior duiker moet tot een leeftijd van 15 duiken met een gecertificeerde volwassene.

Je kunt je open water cursus al vanuit de luie stoel thuis beginnen!
Let op: onze ondersteuning is natuurlijk in het Nederlands. Voor meer informatie hierover neem contact met ons op.

Voor meer informatie over de Scuba Duiker, Open Water Duiker en Open Water Duiker doorverwijzing cursussen klik hier voor de SSI informatie en klik hier voor de PADI informatie.

Open Water Duiker Doorverwijzing

Wil je je Open Water Cursus afronden in het tropische, warme water van Phuket nadat je de theorie en zwembadoefeningen thuis gedaan hebt? Geen probleem, je kunt je duikcursus hier afmaken. Inclusief alle duikuitrusting, certificeringskosten, gebruik van lesmateriaal, dagelijkse transfers van en naar je hotel en maaltijden aan boord rekenen we 11.450 Baht (SSI) en 12.950 Baht (PADI) voor vier bootduiken of 10.450 Baht (SSI) en 11.950 Baht (PADI) voor twee kustduiken en twee bootduiken. Je kunt je doorverwijzingscursus iedere dag van de week beginnen.

Voor meer informatie over de Scuba Duiker, Open Water Duiker en Open Water Duiker doorverwijzing cursussen klik hier voor de SSI informatie en klik hier voor de PADI informatie.

Advanced Open Water Duiker

Navigatie oefening tijdens SSI en PADI Advanced Open Water Duiker Cursus met Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), SSI en PADI scuba duikcursussen Phuket Thailand

Word comfortabeler in het water en meer vertrouwd met je eigen duikvaardigheden. De Advanced Open Water cursus geeft je meer onderwater ervaring en een beter begrip van de onderwaterwereld. De cursus bestaat uit 5 scuba duiken:
2 kernduiken - Diep Duiken en Onderwater Navigatie - en 3 duiken waar je zelf een keuze voor kunt maken.

Certificeringskosten, alle maaltijden op de boot, cursusmaterialen, hoteltranfers en duikuitrusting (als je je Open Water Duiker cursus bij ons hebt gedaan) zijn inbegrepen in de prijs van 12.550 Baht (SSI) en 13.950 Baht (PADI).
Het programma kan in twee dagen worden afgerond, kan iedere dag beginnen hier op Phuket en alle duiken tellen mee voor een Specialty certificaat. Dezelfde cursus met 1 dag duiken vanaf de boot en 1 dag vanaf het strand kost slechts 11.550 Baht (SSI) en 12.950 Baht (PADI).

Voor duikers jonger dan 15 jaar is een Junior Advanced Open Water Duiker certificaat beschikbaar.

Je kunt je Advanced Open Water cursus al vanuit de luie stoel thuis beginnen!
Let op: onze ondersteuning is natuurlijk in het Nederlands. Voor meer informatie hierover neem contact met ons op.

Voor meer informatie over de SSI Advanced Open Water Duiker cursus klik hier. Voor meer informatie over de PADI Advanced Open Water Duiker cursus, klik hier.

Rescue Duiker

Serieus plezier met de Rescue Duiker Cursus met Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), SSI en PADI scuba duikcursussen Phuket Thailand

Wij zorgen er voor dat het leren van ongevalpreventie, -management en reddingstechnieken opwindend en plezierig is, zonder het belang van het onderwerp te negeren. Leer om scuba duiken voor jezelf en anderen veiliger en nog leuker te maken door potentiele problemen te herkennen en te voorkomen dat het echte problemen worden en hoe te handelen in geval van echte problemen.

Het Rescue Duiker programma duurt twee dagen (exclusief de eerste hulp/hartmassage cursus) en de prijs is 11.550 Baht (SSI) en 12.950 Baht (PADI), certificeringskosten, manual, cursusmateriaal, 1 dag theorie en oefening in het zwembad, 1 dag duiken vanaf het strand en hotel transfer inbegrepen. Voor 12.550 Baht (SSI) en 13.950 Baht (PADI) doen we hetzelfde programma maar met duiken vanaf de boot in plaats van vanaf het strand.

Bewijs van succesvolle deelname aan een CPR cursus binnen de afgelopen twee jaar is een vereiste voor certificatie van een Rescue Duiker. Phuket dash Scuba dot Com biedt het internationaal erkende React Right CPR programma (1 dag cursus) aan voor 4.500 Baht.

Voor meer informatie over de Rescue Duiker cursus klik hier voor de SSI cursus en klik hier voor de PADI cursus.

Master Scuba Duiker

Dit is het hoogste niet-professionele niveau in scuba duiken. Het geeft een hoog competentieniveau aan, ideaal voor duikers die de lat bij zichzelf hoog leggen.

Vereist voor het Master Scuba Duiker certificaat zijn de Advanced en Rescue cursussen en verschillende specialty cursussen.

Omdat iedere duiker andere specialties zal kiezen en omdat SSI en PADI andere eisen stellen aan het Master Duiker programma kunnen we hier geen vaste prijs voor vermelden.

Voor meer informatie over de Master Scuba Duiker cursus klik hier voor SSI cursussen en klik hier voor PADI cursussen.

Specialty duikcursussen die wij aanbieden

Vergroot je bodemtijd met de Nitrox Duiker cursus met Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), SSI en PADI scuba duikcursussen Phuket Thailand
 • Boot Diver
 • Nacht Duiker
 • Multi Level Duiker
 • Diep Duiker
 • Stromings Duiker
 • Onderwater Naturalist
 • Onderwater Fotograaf
 • Digitala Onderwater Fotograaf
 • Drijfvermogen Specialist
 • Onderwater Navigatien
 • Zoeken en Bergen
 • Wrak Duiker
 • Nitrox (verrijkte lucht) Duiker

Interesse? Wij maken graag een plan voor de cursus van je keuze. Duiken in het kader van een Specialty Cursus kosten 2.700 Baht per stuk, exclusief certificeringskosten. Bij SSI bestaat de mogelijkheid om meerdere specialties to combineren, waardoor de prijzen erg aantrekkelijk kunnen worden. Een Nitrox cursus duurt twee dagen en kost 8.750 Baht (SSI) en 10,250 Baht (PADI); twee bootduiken, boek, gebruik van overig lesmateriaal en certificeringskosten inbegrepen. Zonder de facultatieve duiken kost deze cursus 5.500 Baht (SSI) en 7.000 Baht (PADI).

Je kunt je Nitrox cursus nu ook vanuit de luie stoel thuis beginnen!
Let op: onze ondersteuning is natuurlijk in het Nederlands.
Voor meer informatie hierover neem contact met ons op.

Voor meer informatie over de Nitrox cursus en andere specialty cursussen klik hier voor SSI cursussen en klik hier voor PADI cursussen.

Divemaster

Het eerste professionele duikniveau ! Het Divemaster programma ontwikkelt je duik- en leiderschapsvaardigheden evenals je theoretische duikkennis tot een professioneel niveau.
Toezicht houden op duikactiviteiten en het assisteren van instructeurs bij hun cursussen zijn enkele van de verantwoordelijkheden van een divemaster. Om deel te nemen aan het Divemaster programma moet de kandidaat minimaal 18 jaar oud zijn, een gecertificeerde Rescue Duiker zijn en tenminste 40 duiken gelogd hebben. Aan het einde van de cursus moet je minimaal 60 gelogde duiken hebben.
De prijs voor deze 3 weekse professionele cursus bedraagt 36.000 Baht.

Na de divemaster cursus kunnen we je adviseren/helpen met het kiezen van de voor jou beste instructeursopleiding.

Voor meer informatie over de Divemaster cursus klik hier voor SSI cursussen en klik hier voor de PADI cursus.

Eerste hulp en hartmassage (CPR)

Eerste Hulp Cursus (React Right / Emergency First Response) met Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), SSI en PADI scuba duikcursussen Phuket Thailand

Tijdens deze speciale cursus raak je voorbereid om eerste hulp en CPR op de juiste manier toe te passen. Je zult oefenen in het herkennen van gezondheidsproblemen en om met alle mogelijke noodsituaties om te gaan die je in het dagelijkse leven tegen kunt komen.

Deze cursus voor 4.500 Baht is niet alleen aan te bevelen voor duikers maar ook voor niet-duikers. Er wordt belangrijke informatie gegeven en technieken aangeleerd nuttig bij elk ongeval, zowel bij het duiken als in het dagelijkse leven!

Voor meer informatie over de React Right en Emergency First Response cursussen klik hier voor de SSI cursus en klik hier voor de PADI cursus.

Opfrisser

Als je al een gecertificeerde scuba duiker bent, maar het is een tijdje geleden dat je gedoken hebt, zijn onze opfrisduiken zeer geschikt voor je. Ze helpen je je duikvaardigheden op te frissen zonder een volledige duikcursus te hoeven herhalen.

Onze opfrisser is ontwikkeld om op een eenvoudige manier te herhalen en versterken wat je al geleerd hebt. Je eindigt met twee vrijwater duiken van de boot. Deze opfrisduiken doen we bij Racha Yai. De kosten zijn 4.800 Baht, inclusief duikuitrusting, transfers, etc. en het duurt een hele dag. Dit is iedere dag van de week mogelijk. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk deze opfriscursus bij Koh Phi Phi of Racha Noi te doen.
De opfriscursus kun je ook vanaf Kata Beach doen, dit kan ook iedere dag van de week. De kosten bedragen 3.400 Baht voor 2 duiken vanaf het strand.

Voor meer informatie over de opfriscursussen klik hier voor SSI en klik hier voor PADI.

 

Laat ons even weten wanneer je je duikcursus wilt beginnen, want je kunt je scuba cursus iedere dag van de week beginnen bij je persoonlijk, Nederlandstalig duikcentrum.

Op onze boekingsbeleid pagina vind je alle informatie over de boekings- en afzeggingsvoorwaarden. op onze pagina met speciale aanbiedingen vind je onze last minutes, speciale dagtrips en speciale liveaboard duiken aanbiedingen.

53 Katekwan Road, Kata Beach, 83100 Phuket, Thailand

Hotline 24/7 & WhatsApp: +66(0)80 0408805
Telefoon +66(0)76 284580
info@phuket-scuba.com

Skype: phuket-scuba


phuket-scuba.com, Je persoonlijk Nederlandstalig Duikcentrum en Duikschool op Phuket Thailand
TAT/OTD-no. 34/00245
SSI Duikcentrum 766534 SSI duikcursussen met Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), SSI en PADI scuba duikcursussen Phuket Thailand
SSI Master Instructeur 73542
PADI Master Instructeur 940400