Opfris duikcursussen Phuket Thailand met Phuket dash Scuba dot Com. PADI scuba duikcursussen in Phuket Thailand met je persoonlijk duikcentrum op Phuket, Thailand.
PADI duikcursussen informatie van Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), PADI scuba cursussen Phuket Thailand

Opfris Duikcursussen

Als je al een tijdje niet gedoken hebt, dan wil je waarschijnlijk een opfriscursus of opfrisduik doen. Na het volgen van een van onze cursussen ben je weer comfortabel in het water en voelt alles weer vertrouwd, zodat je weer volop kunt genieten van je duiken hier in Phuket. Deze opfriscursussen zijn leuk, en hebben als extra voordeel dat er op je vervolgduiken geen beperkingen zijn, behalve natuurlijk de beperkingen op grond van je certificaat. Je wilt per slot van rekening niet op een liveaboard boot komen en op je eerste dag slechts beperkte duikmogelijkheden hebben omdat je eerste duik van de dag een check dive was!

Phuket dash Scuba dot Com, Nederlandstalige duikcursussen in Phuket, Thailand, kan je twee verschillende opfriscursussen aanbieden: De Scuba Review en een dagtrip met twee opfrisduiken

Scuba Review

Scuba Review met Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), PADI scuba duikcursussen Phuket Thailand

    Het Scuba Review Programma bestaat uit twee gedeelten:
  • een Kennis Herhaling; en
  • een Zwembad Oefeningen Herhaling.
De Kennis Herhaling beslaat de basis veiligheidsinformatie die duikers leren tijdens hun open water training.
De Zwembad Oefeningen Herhaling geeft je oefening in de basis scuba duiken vaardigheden. Je doet al de oefeningen die je gedaan hebt tijdens de PADI open water cursus onder leiding van een divemaster of instructeur, en kunt daardoor je duikvaardigheden updaten en finetunen. We hebben daarvoor hier in Kata op Phuket een zwembad tot onze beschikking dat speciaal gebouwd is om duikcursussen in te geven.

De Scuba Review kost inclusief huuruitrusting 2.700 Baht voor de eerste duiker, 1.500 Baht voor iedere volgende duiker, en duurt ongeveer een halve dag. Dit is iedere dag van de week mogelijk.

Opfrisduiken

Opfrisduik met Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), PADI scuba duikcursussen Phuket Thailand

Samen met je divemaster of instructeur maak je twee duiken bij Racha Yai. Op weg naar Racha Yai doe je een Kennis Herhaling, die de basis veiligheidsinformatie beslaat die duikers leren tijdens hun open water training. Aan het begin van de eerste duik, in beschut water, doe je een korte vaardigheden herhaling. En daarna is het tijd voor twee funduiken!

Verder krijg je ook een overzicht van het duikgebied hier en een briefing over de lokale omstandigheden, gevaren en bijzonderheden, inclusief informatie over het onderwater leven. We geven je ook informatie over de plaatselijke gewoonten en gebruiken.

Deze opfrisduiken doen we bij Racha Yai. De kosten zijn 4.800 Baht, inclusief duikuitrusting, transfers, etc. en het duurt een hele dag. Dit is iedere dag van de week mogelijk. Tegen een meerprijs van 800 Baht is het ook mogelijk deze opfriscursus inclusief 3 duiken bij Koh Phi Phi of Racha Noi te doen.
De opfriscursus kun je ook vanaf Kata Beach doen, dit kan ook iedere dag van de week. De kosten bedragen 3.400 Baht voor twee duiken vanaf het strand.Laat ons even weten wanneer je de Phuket onderwater wereld wilt gaan verkennen. De opfrisduiken kun je iedere dag van de week doen bij je persoonlijk, Nederlandstalig duikcentrum.


Duikcursussen Thailand - Phuket Duiken - Scuba Review - Opfrisduiken - Phuket dash Scuba dot Com

53 Katekwan Road, Kata Beach, 83100 Phuket, Thailand

Telefoon +66(0)76 284580, fax. +66(0)76 284580, Hotline 24/7: +66(0)80 0408805
info@phuket-scuba.com

Skype: phuket-scuba


phuket-scuba.com, Je persoonlijk Nederlandstalig Duikcentrum en Duikschool op Phuket Thailand
TAT/OTD-no. 34/00245
SSI Duikcentrum 766534
SSI Master Instructeur 73542
PADI Master Instructeur 940400