Discover Scuba Diving Phuket Thailand met Phuket dash Scuba dot Com. PADI scuba duikcursussen in Phuket Thailand met je persoonlijk duikcentrum op Phuket, Thailand.
PADI duikcursussen informatie van Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), PADI scuba cursussen Phuket Thailand

Discover Scuba Duiken

Als je op zoek bent naar een eenvoudige gelegenheid om scuba duiken te proberen, kijk dan naar het Discover Scuba Diving programma om je horizon te verbreden. Je kunt hier op Phuket met dit programma direct het open water inspringen en genieten van alles wat de Phuket duikplekken te bieden hebben.

Probeer het eens. Duiken kan je leven een heel andere dimensie geven.

Praktische Informatie

Discover Scuba Duiken met Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), PADI scuba duikcursussen Phuket Thailand

  • Kan iedere dag worden gedaan.
  • Discover Scuba Diving oefeningen kunnen meetellen voor de Open Water Diver certificering.
  • De gemiddelde duikdiepte is 6 meter, 12 meter is de maximale diepte.
  • Minimum leeftijd 10 jaar oud.
  • Je kunt kiezen tussen eerst 1/2 dag in het zwembad gevolgd door boot- of strandduiken of je kunt direct het (beperkt) buitenwater ingaan.
  • Geen uitrusting nodig - we leveren alles, alleen voor een goed humeur moet je zelf zorgen.

Het Programma

Discover Scuba Diving programma met Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), PADI scuba duikcursussen Phuket Thailand

Het Discover Scuba Diving Programma is de meest populaire introductie in het duiken ter wereld. Dit programma biedt diegenen die het nog nooit geprobeerd hebben de mogelijkheid om veilig en vertrouwd de opwinding van het duiken te ervaren. Ontdek een nieuwe wereld met levendige kleuren, onontgonnen schoonheid en fascinerend onderwaterleven.

Slechts 2.700 Baht voor 1 duik vanaf het strand, 4.000 Baht voor twee duiken vanaf het strand of 4.900 Baht voor twee en 5,700 Baht voor drie bootduiken inclusief alle maaltijden op de boot, hoteltransfers en duikuitrusting (strandduiken is mogelijk van November t/m April). Je krijgt eerst een oriëntatie, gevolgd door oefening in ondiep water. Als je je op je gemak voelt, maak je de vrijwater duiken met je instructeur aan je zij.

Je kunt ook een Discover Scuba Diving programma doen dat anderhalve dag duurt. Je begint dan eerst een halve dag in het zwembad, samen met je instructeur. De volgende dag maak je dan 2 duiken in de zee. De kosten hiervan zijn 6.300 Baht inclusief twee strandduiken en 7.000 Baht inclusief twee bootduiken.

Het is ook eenvoudig mogelijk het Discover Scuba Diving programma te combineren met snorkelen of duiken voor gecertificeerde duikers.

Dit is voor veel mensen het hoogtepunt van hun vakantie hier, en vaak het begin van een nieuwe hobbie!

Bubblemaker

PADI Bubblemaker programma met Phuket dash Scuba dot Com (phuket-scuba.com), PADI scuba duikcursussen Phuket Thailand

Het Bubblemaker programma is voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar oud. Het is leuk, makkelijk en veilig. Het Bubblemaker programma biedt kinderen de mogelijkheid om mee te doen met het familieplezier van scuba duiken, of het kan het begin van een trend zijn!

Kinderen moeten OK in het water zijn, maar aangezien de maximale diepte slechts 2 meter is, hoeven ze geen zwemsterren te zijn.

  • Voor kinderen van 8 jaar en ouder die plezier in het zwembad willen hebben.
  • Uitgevoerd door ervaren Instructeurs.
  • Geen training vooraf vereist.
  • Een typische sessie duurt ongeveer twee uur (inclusief inschrijven, uitrusting klaarmaken en plezier) en kost 2.700 Baht voor het eerste kind, 1.400 Baht voor iedere extra Bubblemaker.Laat ons even weten wanneer je de Phuket onderwater wereld wilt gaan verkennen. Zowel Discover Scuba Diving als Bubblemaker kun je iedere dag van de week doen bij je persoonlijk, Nederlandstalig duikcentrum.


Duikcursussen Thailand - Phuket Duiken - DSD - Discover Scuba - Bubblemaker - Phuket dash Scuba dot Com

53 Katekwan Road, Kata Beach, 83100 Phuket, Thailand

Telefoon +66(0)76 284580, fax. +66(0)76 284580, Hotline 24/7: +66(0)80 0408805
info@phuket-scuba.com

Skype: phuket-scuba


phuket-scuba.com, Je persoonlijk Nederlandstalig Duikcentrum en Duikschool op Phuket Thailand
TAT/OTD-no. 34/00245
SSI Duikcentrum 766534
SSI Master Instructeur 73542
PADI Master Instructeur 940400